Villamaskinisten Skövde

Välkommen till Villamaskinisten Skövde

Hos Jocke, Peter & Jesper i Skövde har du möjlighet att hyra minigrävare, trädgårdsmaskiner och entreprenadmaskiner på ett smidigt och enkelt sätt alla dagar i veckan. Kunder i hela Sverige där Villamaskinisten finns, har de senaste åren upptäckt hur enkelt det är att hyra och hämta maskiner både vardagar och helger. Maskinerna går även att hämta i Skara efter överenskommelse.

Villamaskinisten startade år 2010 och brinner för att privatpersoner och företagare ska tycka att Villamaskinisten är ett bra alternativ till andra uthyrningsföretag inom området maskinuthyrning.

 

Vilken typ av maskin behöver du?

Avant 420 minilastare

Årsmodell 2022. Den perfekta kompaktlastaren för att flytta jord eller grus. Utskjutbar teleskopsbom för lång räckvidd. ...

Hyreskostnad: 1590 kr/dygn

Ferm elverk

1Fas + 3Fas Diesel 6kVA Elstart

Hyreskostnad: 475 kr/dygn

Gallervält

För avjämning av jord samt mullning av gräsfrön vid sådd. Belastas med sten eller sand, max 35 kg. Bredd 50 cm, egenvik...

Hyreskostnad: 375 kr/dygn

Gräspaket

Gallervält och gödselspridare/såmaskin att hyra som ett paket.

Hyreskostnad: 475 kr/dygn

Jordfräs

Honda F210. Smidig jordfräs för trädgården. En tank bensin ingår.

Hyreskostnad: 475 kr/dygn

Lövblås

Professionell Lövblås Husqvarna 570 BTS.

Hyreskostnad: 475 kr/dygn

Markvibrator

Atlas Copco LF60 LAT är en markvibrator med en plattbredd på 350mm. Markvibratorn är smidig att använda och har framåtgå...

Hyreskostnad: 475 kr/dygn

Minigrävare

Kubota K008, en smidig lätthanterlig minigrävare som klarar mer än vad man tror. Årsmodell -20. Maskinen är utrustad med...

Hyreskostnad: 1575 kr/dygn

Planlaser

Planlaser

Hyreskostnad: 475 kr/dygn

Spridare

Gödselspridare Algomin 20L.

Hyreskostnad: 375 kr/dygn

Vedklyv

Klarar 38 cm ved, enkel & säker konstruktion, får plats bak i bilen.

Hyreskostnad: 475 kr/dygn

Vertikalskärare

Cub Cadet XC1 B35. Vertikalskärare och luftare som har en arbetsbredd på 35cm. Den är utrustad med 15 dubbla knivar och ...

Hyreskostnad: 475 kr/dygn

Samtliga priser inklusive moms.

*Omfattas av Villamaskinistens prisgaranti. Kan du hyra motsvarande maskin inom rimligt avstånd för ett bättre pris? Meddela oss det så kommer vi att erbjuda dig ett matchande pris.

Vid längre hyra lämnas rabatter eller offert om så önskas.

Villkor och försäkring!

Bokning!

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av VM DIREKTBOKNING som du kommer till om du trycker Boka/Förfrågan vid aktuell maskin. Du kan även maila eller ringa.

skovde@villamaskinisten.se

Sms’a eller ring till

Jesper 0708-55 59 50

Jocke 0702-26 62 52

Läs mer om hur det går till!

Hämta och lämna!

Öppet alla dagar - även helg.
Hämtning sker kl 18.00 första hyresdatumet.
Återlämning sker senast kl 17.00 sista hyresdatumet
eller efter överenskommelse. Avstämning avseende hämtning och återlämning sker alltid på tfn dagen innan.

Jesper Eriksson 650828-XXXX
Rådene Krogsholmen 6
541 93 Skövde

Karta & Vägbeskrivning

Så går det till att hyra av Villamaskinisten Skövde!

1

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten Skövde eller bara se när de är lediga använder du dig av Boka/Förfrågan knappen vid varje maskin. När du trycker på Boka/Förfrågan visas en kalender där du kan se när maskinen är ledig. Maskinen hämtas normalt på kvällen kl 18 första hyresdatumet du anger i kalendern. Vill du hellre ringa eller mejla för att boka går det också bra. Telefonsamtal och meddelanden som lämnas på telefonsvararen besvaras normalt efter kl 17.

 

2

När vi godkänt bokningen får du en bokningsbekräftelse via mejl. Får du inget mejl kontrollera ditt skräppostfilter. Behöver du av någon anledning avboka kan du göra det via en länk i ovan beskrivna mejl fram till en dag innan första hyresdagen. Vill du hellre ringa för att avboka går det också bra efter kl 17. Betalning med Swish görs vid hämtning av maskinen.

3

Vid bokning av minigrävare eller minilastare ingår gratis bilsläp för att transportera maskinerna. Bilsläpet till minilastaren har en totalvikt på 1300kg. Kolla på Släpvagnskalkylatorn om din bil får dra släpet. Skriv in registreringsnummer WCM 171 för släpet i kalkylatorn. Om du inte får dra släpet eller inte har möjlighet att hämta maskinen kör jag ut den till dig för endast en startavgift på 300 kr inom Skövde och för startavgift + 50 kr/mil inkl. moms utanför Skövde.

4

Innan du hämtar maskiner hos Villamaskinisten, titta på den instruktionsfilm som visar hur maskinen används, lastas och lossas från släpet samt läs hyresvillkoren. Kvitto på att du hämtat och lämnat tillbaka maskinen är den film från övervakningskameran som filmar uthämtningsområdet.

5

Sedan är det bara att köra hem och ha roligt. Kom ihåg att tvätta och tanka maskinen innan du lämnar tillbaka den.