Villamaskinisten Skövde

Minigrävare

Kubota K008, en smidig lätthanterlig minigrävare som klarar mer än vad man tror. Årsmodell -20. Maskinen är utrustad med tiltfäste vilket underlättar arbeten avsevärt då skopor går att tilta åt båda hållen. Till maskinen ingår 4 st skopor, planeringsbalk samt ett sänkbart släp som har en totalvikt på 1300 kg, kräver endast B-körkort. Släpet ingår i hyreskostnaden.

Hyreskostnad: 1575 kr/dygn

Villkor och försäkring!

Bokning!

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av VM DIREKTBOKNING som du kommer till om du trycker Boka/Förfrågan vid aktuell maskin. Du kan även maila eller ringa.

skovde@villamaskinisten.se

Sms’a eller ring till

Jesper 0708-55 59 50

Jocke 0702-26 62 52

Läs mer om hur det går till!

Hämta och lämna!

Öppet alla dagar - även helg.
Hämtning sker kl 18.00 första hyresdatumet.
Återlämning sker senast kl 17.00 sista hyresdatumet
eller efter överenskommelse. Avstämning avseende hämtning och återlämning sker alltid på tfn dagen innan.

Jesper Eriksson 650828-XXXX
Rådene Krogsholmen 6
541 93 Skövde

Karta & Vägbeskrivning

Så går det till att hyra av Villamaskinisten Skövde!

1

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten Skövde eller bara se när de är lediga använder du dig av Boka/Förfrågan knappen vid varje maskin. När du trycker på Boka/Förfrågan visas en kalender där du kan se när maskinen är ledig. Maskinen hämtas normalt på kvällen kl 18 första hyresdatumet du anger i kalendern. Vill du hellre ringa eller mejla för att boka går det också bra. Telefonsamtal och meddelanden som lämnas på telefonsvararen besvaras normalt efter kl 17.

 

2

När vi godkänt bokningen får du en bokningsbekräftelse via mejl. Får du inget mejl kontrollera ditt skräppostfilter. Behöver du av någon anledning avboka kan du göra det via en länk i ovan beskrivna mejl fram till en dag innan första hyresdagen. Vill du hellre ringa för att avboka går det också bra efter kl 17. Betalning med Swish görs vid hämtning av maskinen.

3

Vid bokning av minigrävare eller minilastare ingår gratis bilsläp för att transportera maskinerna. Bilsläpet till minilastaren har en totalvikt på 1300kg. Kolla på Släpvagnskalkylatorn om din bil får dra släpet. Skriv in registreringsnummer WCM 171 för släpet i kalkylatorn. Om du inte får dra släpet eller inte har möjlighet att hämta maskinen kör jag ut den till dig för endast en startavgift på 300 kr inom Skövde och för startavgift + 50 kr/mil inkl. moms utanför Skövde.

4

Innan du hämtar maskiner hos Villamaskinisten, titta på den instruktionsfilm som visar hur maskinen används, lastas och lossas från släpet samt läs hyresvillkoren. Kvitto på att du hämtat och lämnat tillbaka maskinen är den film från övervakningskameran som filmar uthämtningsområdet.

5

Sedan är det bara att köra hem och ha roligt. Kom ihåg att tvätta och tanka maskinen innan du lämnar tillbaka den.