Tommy och Jenny, Villamaskinisten Karlskrona

Starta eget!

Villamaskinisten avser expandera över tiden med flera högkvalitativa noder/företagare i nätverket. Vi söker därför dig som vill bli nästa medlem i uthyrningsnätverket Villamaskinisten.

Hos Villamaskinisten blir dina maskiner marknadsförda på våran moderna hemsida som har fått höga betyg både från kunder och Google. Du får tillgång till hela nätverkets samlade kompetens genom plattformen Villamaskinisten Work Chat och även tillgång till vårat bokningssystem VM Direktbokning med betalningslösningar för kunden som Swish, Kort, Presentkort och Faktura med fakturaköp. Bokningssystemet kan ses här på hemsidan hos Villamaskinisten Karlskrona. Villamaskinisten har en egen webbshop för våra profilprodukter där även skyltar och tryck kan beställas av dig som är uthyrare. Vill du höja din uthyrningsverksamhet till en ännu högre nivå? Då är Villamaskinisten nätverket för dig.

Som medlem är du en fristående företagare som driver din uthyrningsverksamhet självständigt under namnet Villamaskinisten och finns med på Villamaskinistens hemsida. Vinsten med detta är att få en kostnadseffektiv marknadsföring och uppnå synergieffekter genom att verka under samma namn och samarbeta i ett nätverk. Då kan vi hålla prisvärda dygnspriser så att kunderna blir nöjda och konkurrenterna bekymrade. Du slipper också göra misstaget att starta igång eller expandera en maskinuthyrningsverksamhet själv. Skaffa maskiner för att hyra ut är inte svårt. Det utmanande är att nå ut på marknaden och profilera sig. För att klara det som nystartad eller etablerad maskinuthyrare som vill expandera lönar sig samverkan.

Den eller de vi söker ser vi gärna är en redan etablerad maskinuthyrare eller företagare i annan bransch som vill börja hyra ut under Villamaskinistens namn. Drivna privatpersoner som vill börja från början är också välkomna. Ett grundläggande kapital för att kunna skaffa sig en maskinpark och starta en maskinuthyrningsverksamhet behövs.

Behöver du maskiner så är delar av befintliga Villamaskinisters bättre begagnade maskinpark till salu tidvis när det investeras i nya maskiner. Villamaskinistens maskinpark är en väl beprövad mix av kvalitetsmaskiner som lämpar sig väl för uthyrning.

Kontakta Tommy i Karlskrona om du vill veta mer. info@villamaskinisten.se