Om oss!

 

Villamaskinisten startades som ett enskilt företag 2010 av familjen Nilsson i ett villaområde på Skillingenäs utanför Karlskrona. Idag är Villamaskinisten en sammanslutning av flera företagare som hyr ut maskiner under samma affärsidé. Genom att bilda ett uthyrningsnätverk kan vi hålla låga kostnader och kan då erbjuda maskiner till både privatpersoner och företagare till ett konkurrenskraftigt pris.

2010 kunde kunden hyra minigrävare, kompaktlastare, markvibrator och vertikalskärare. Genom att fler anslöt sig till nätverket kunde maskinutbudet öka. Idag kan du hyra entreprenadmaskiner och trädgårdsmaskiner av många olika typer. Vi vill underlätta för entreprenören och villaägaren genom att erbjuda prisvärd maskinuthyrning av bland annat grävmaskiner, minidumper, jordfräsar, vedmaskiner och minilastare.

Vi brinner även för att få så många som möjligt att vilja/våga prova våra maskiner genom att ha en interaktiv hemsida med information och instruktionsfilmer som inspirerar till att göra jobbet själv.

Vi hoppas att du kommer upptäcka att Villamaskinisten är till hjälp när du behöver hyra maskiner.

Vår affärsidé

”Villamaskinisten ska med innovativa koncept och samverkan mellan uthyrare erbjuda både privatpersoner och företag hyrmaskiner så att idéer och projekt enklare blir till verklighet”

Vår vision

”Vår enkla och tillgängliga maskinuthyrning gör oss till kundens första val i alla lägen”