Villamaskinisten Skövde

Vedklyv

Klarar 38 cm ved, enkel & säker konstruktion, får plats bak i bilen.

Hyreskostnad: 475 kr/dygn

Boka/Förfrågan

Boka/Förfrågan - Vedklyv

Fyll i dina uppgifter nedan för bokning/förfrågan av Vedklyv.

Skickar...

Villkor och försäkring!

Bokning!

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av bokningsformulären som finns vid varje maskin. Du kan även maila eller ringa.

skovde@villamaskinisten.se

Sms’a eller ring till

Jesper 0708-55 59 50

Jocke 0702-26 62 52

Läs mer om hur det går till!

Hämta och lämna!

Öppet alla dagar - även helg.
Hämtning sker kl 18.00 -19.00 dagen innan första hyresdagen.
Återlämning sker kl 17.00 - 18.00 sista hyresdagen
eller efter överenskommelse.

Jesper Eriksson 650828-XXXX
Rådene Krogsholmen 6
541 93 Skövde

Karta & Vägbeskrivning

Så går det till att hyra av Villamaskinisten Skövde!

1

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av bokningsformulären som finns vid varje maskin. Du kan även maila eller ringa. I beställningen ska det framgå vilken/vilka maskiner du vill boka och vilket/vilka datum. Maskinen hämtas normalt mellan kl 18-19 kvällen innan första hyresdatum du angett. Du måste även uppge namn, adress, personnummer och telefonnummer, om du ringer även mailadress.

2

Om maskinen redan är bokad svarar jag med ett mail och uppger när maskinen är bokad den närmsta månaden. Om maskinen du vill boka är ledig så får du ett bokningskvitto i form av en faktura via e-mail. Fakturans förfallodag är 10-dagar efter uthämtningsdatum av maskinen. Fakturan skickas enbart till den e-mailadress som uppgavs vid bokningen om inget annat är överenskommet med Villamaskinisten.

3

Vid bokning av minigrävare eller minilastare ingår gratis bilsläp för att transportera maskinerna. Bilsläpet till minilastaren har en totalvikt på 1300kg. Kolla på Släpvagnskalkylatorn om din bil får dra släpet. Skriv in registreringsnummer WCM 171 för släpet i kalkylatorn. Om du inte får dra släpet eller inte har möjlighet att hämta maskinen kör jag ut den till dig för endast en startavgift på 300 kr inom Skövde och för startavgift + 50 kr/mil inkl. moms utanför Skövde.

4

Innan du hämtar maskiner hos Villamaskinisten, titta på den instruktionsfilm som visar hur maskinen används, lastas och lossas från släpet samt läs hyresvillkoren. Kvitto på att du hämtat och lämnat tillbaka maskinen är den film från övervakningskameran som filmar uthämtningsområdet.

5

Sedan är det bara att köra hem och ha roligt. Kom ihåg att tvätta och tanka maskinen innan du lämnar tillbaka den.