Villamaskinisten Tjörn

Välkommen till Villamaskinisten Tjörn

Vi, bröderna Robert & Rickard Erikson driver Villamaskinisten Tjörn. Privatpersoner, företag och föreningar från bland annat Stenungsund, Ljungskile och hela Västkusten norr om Göteborg har upptäckt fördelen med att hyra minigrävare, trädgårdsmaskiner och entreprenadmaskiner hos Villamaskinisten Tjörn.

Vi hjälper till med maskinkörning o transport om så önskas.

På denna sida ser du vilka hyresobjekt som Villamaskinisten Tjörn har att erbjuda. Villamaskinistens maskiner är så enkla att använda att alla kan köra dem – även om du aldrig kört liknande maskiner tidigare. Dessutom är de kul att köra!

Utbudet av hyrmaskiner och redskap till bygg, entreprenad och trädgård ökar med tiden. Fråga gärna om det är något ni saknar. Det kanske finns eller kan införskaffas. Det är viktigt för oss att få veta vad ni behöver.

Behöver du hjälp med grävjobb eller vill du inte köra maskinerna själv som du har hyrt? Då kan jag Robert också hjälpa dig via mitt företag Backhuset Gård & Entreprenad.

Vilken typ av maskin behöver du?

Högtryckstvätt

Kärcher Högtryckstvätt K 7 Premium Full Control Plus Home. Det innovativa spolhandtaget med reglering av tryck och rengö...

Hyreskostnad: 395 kr/dygn

Kap och geringssåg

Bosch GCM 12 SD Professional kap och geringssåg på stativ 2,5m extra rullstöd finns. Stor kapkapacitet på hela 110 x 30...

Hyreskostnad: 295 kr/dygn

Markvibrator

NTC VD 15P är en 85kg högfrekvent markvibrator med framåtdrivning och en plattbredd på 400mm. Bottenplattan har rundade ...

Hyreskostnad: 250 kr/dygn

Minidumper

HS1102 är en väldigt kompakt och lättkörd minidumper (758 mm bred) men har som standard hydraulisk breddning (1058 mm) a...

Hyreskostnad: 1095 kr/dygn

Minigrävare

Bobcat E10. Bredd 71-110 cm. Breddningsbara larver. Höjd med säkerhetsbåge 221 cm. Bågen är fällbar om ni behöver komma ...

Hyreskostnad: 1295 kr/dygn

Röjsåg

Sthil FS460. Stark, lättstartad röjsåg för proffs som ställer höga krav på prestanda och driftssäkerhet. Med M-Tronic s...

Hyreskostnad: 350 kr/dygn

Ställningstrailer

Ställningstrailer med modulställning i aluminium. Utvändiga trappor i aluminium. Helt unik modulställning som bygger c...

Hyreskostnad: 595 kr/dygn

Samtliga priser inklusive moms.

*Omfattas av Villamaskinistens prisgaranti. Kan du hyra motsvarande maskin inom rimligt avstånd för ett bättre pris? Meddela oss det så kommer vi att erbjuda dig ett matchande pris.

Vid längre hyra lämnas rabatter eller offert om så önskas.

GDPR: Villamaskinisten Tjörn använder bara personuppgifterna som lämnas i bokningsformulären eller direkt av kund till att upprätta hyresavtal och fakturor. Uppgifterna sparas bara så länge som våra lagar och förordningar i Sverige och EU kräver det. När du fyller i dina personuppgifter i bokningsformulären accepterar du också att vi får behandla dina uppgifter för ovan beskrivna ändamål. Vill du veta vilka personuppgifter vi har om dig eller vill du att dina uppgifter ska raderas? Kontakta då Villamaskinisten Tjörn.

Villkor och försäkring!

Bokning!

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av bokningsformulären som finns vid varje maskin. Du kan även maila eller ringa.

tjorn@villamaskinisten.se

Sms’a eller ring till

0701-44 33 88

0768-51 13 87

Läs mer om hur det går till!

Hämta och lämna!

Öppet alla dagar - även helg.
Hämta 18.30-19.30 dagen innan första hyresdagen.
Lämna 17.30-18.30 sista hyresdagen.
Även andra tider efter överenskommelse.

Robert Erikson
Backhuset Gård & Entreprenad
880204-XXXX
Spjärr 41
471 93 Kållekärr

Karta & Vägbeskrivning

Så går det till att hyra av Villamaskinisten Tjörn!

1

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av bokningsformulären som finns vid varje maskin. Du kan även maila eller ringa. I beställningen ska det framgå vilken/vilka maskiner du vill boka och vilket/vilka datum. Maskinen hämtas normalt mellan kl 18-19 kvällen innan första hyresdatum du angett. Du måste även uppge namn, adress, personnummer och telefonnummer, om du ringer även mailadress.

2

Om maskinen redan är bokad svarar jag med ett mail och uppger när maskinen är bokad den närmsta månaden. Om maskinen du vill boka är ledig så får du ett bokningskvitto i form av en faktura via e-mail. Fakturans förfallodag är 10-dagar efter uthämtningsdatum av maskinen. Fakturan skickas enbart till den e-mailadress som uppgavs vid bokningen om inget annat är överenskommet med Villamaskinisten.

3

Vid bokning av minigrävare ingår gratis bilsläp för att transportera grävaren. Eget bilsläp är ej tillåtet att använda till minigrävaren. Bilsläpet har en totalvikt på 1400 kg. Kolla på Släpvagnskalkylatorn om din bil får dra släpet. Skriv in registreringsnummer SHF 47G  för släpet i kalkylatorn.

4

Innan du hämtar maskiner hos Villamaskinisten, titta på den instruktionsfilm som visar hur maskinen används, lastas och lossas från släpet samt läs hyresvillkoren. Kvitto på att du hämtat och lämnat tillbaka maskinen är den film från övervakningskameran som filmar uthämtningsområdet.

5

Sedan är det bara att köra hem och ha roligt. Kom ihåg att tvätta och tanka maskinen innan du lämnar tillbaka den.