Villamaskinisten Lammhult

Välkommen till Villamaskinisten Lammhult

Villamaskinisten Lammhult vänder sig till privatpersoner, företag och föreningar i Lammhult med omnejd och ner till Växjö för de som önskar. Vårat utbud av hyrmaskiner och redskap till bygg, entreprenad och trädgård ökar med tiden. Fråga gärna om det är något ni saknar. Det kanske finns eller kan införskaffas. Det är viktigt för oss att få veta vad ni behöver. Utkörning kan ordnas i mån av tid.

På denna sida ser du vilka hyresobjekt som vi har att erbjuda. Det är enkelt att både hyra och använda maskinerna. Det är ju faktiskt inte bara praktiskt och arbetsbesparande utan kul också!

Våra maskiner känns igen på att de är fräscha, och av bättre slag.

Tänk på att lära känna maskinerna i början innan arbetet drar igång för fullt så blir det lättare och mindre risk för olyckor.

Vilken typ av maskin behöver du?

Åkgräsklippare - Traktor

Husqvarna TC 138 Traktorgräsklippare med mittuppsamlare. Går även att montera på en deflektor om man inte vill samla upp...

Hyreskostnad: 600 kr/dygn

Betongblandare

ATIKA 145-S Betongblandare. Tysk kvalitetsmaskin för hemmafixare som proffs. Rengör maskinen noga innan bruket härdar.

Hyreskostnad: 300 kr/dygn

Jordfräs

Husqvarna TF225 jordfräs. Fräser från 35-57cm. Möjlig att transportera i bilens bagageutrymme.

Hyreskostnad: 300 kr/dygn

Kabelvinda 25m

Kabel 3G2,5mm2 max 1300w ihoprullad och max 3300w utrullad. 5 eller 10m anslutningssladd till apparat ingår.

Hyreskostnad: 100 kr/dygn

Kompostkvarn

Viking GE 35 L Kompostkvarn. Flisning av trädgårdsavfall, grenar upptill 35mm i diameter.

Hyreskostnad: 150 kr/dygn

Ljungby Vanett 130T

Den perfekta kompaktlastaren/minilastaren för att flytta jord, grus eller pallar. Utskjutbar teleskopsbom för lång räckv...

Hyreskostnad: 1300 kr/dygn

Markvibrator 200kg

Husqvarna LG204. Vibratorplatta för packning vid markberedning av gångar, grunder och plattsättning m.m. Transportenhet ...

Hyreskostnad: 600 kr/dygn

Minigrävare

Bobcat E10. Bredd 71-110 cm. Breddningsbara larver. Höjd med säkerhetsbåge 221 cm. Bågen är fällbar om ni behöver komma ...

Hyreskostnad: 1300 kr/dygn

Multistege

Teleskopisk plattformsstege. Zarges ZAP. En flexibel multistege med arbetsplattform, plattformshöjd från 1,85-3,15m. m...

Hyreskostnad: 150 kr/dygn

Padda – Markvibbrator 75kg

Vibratorplatta för packning vid markberedning av gångar grunder plattsättning m.m.

Hyreskostnad: 300 kr/dygn

Självlastande minidumper

KUBOTA KC 70 VSL-4 - Kompakt dumper för transportering av material. Med hjälp av skopan i fronten fyller man den lätt ti...

Hyreskostnad: 750 kr/dygn

Spridare

För spridning av gödning och gräsfrön

Hyreskostnad: 100 kr/dygn

Tegelkärra

Mångsidig kärra med breddningsbara gafflar och max last på ca 600kg.

Hyreskostnad: 150 kr/dygn

Samtliga priser inklusive moms.

*Omfattas av Villamaskinistens prisgaranti. Kan du hyra motsvarande maskin inom rimligt avstånd för ett bättre pris? Meddela oss det så kommer vi att erbjuda dig ett matchande pris.

Vid längre hyra lämnas rabatter eller offert om så önskas.

GDPR: Villamaskinisten Lammhult använder bara personuppgifterna som lämnas i bokningsformulären eller direkt av kund till att upprätta hyresavtal och fakturor. Uppgifterna sparas bara så länge som våra lagar och förordningar i Sverige och EU kräver det. När du fyller i dina personuppgifter i bokningsformulären accepterar du också att vi får behandla dina uppgifter för ovan beskrivna ändamål. Vill du veta vilka personuppgifter vi har om dig eller vill du att dina uppgifter ska raderas? Kontakta då Villamaskinisten Lammhult.

Villkor och försäkring!

Bokning!

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av bokningsformulären som finns vid varje maskin. Du kan även mejla eller ringa.

lammhult@villamaskinisten.se

Sms’a eller ring till

0703-14 76 97

Läs mer om hur det går till!

Hämta och lämna!

Öppet alla dagar - även helg.
Hämtning sker kl 18.00 -19.00 dagen innan första hyresdagen.
Återlämning sker kl 17.00 - 18.00 sista hyresdagen.
Även andra tider efter överenskommelse.

Eric Nilsson 19880505-XXXX
Värendsgatan 24
36345 LAMMHULT

Karta & Vägbeskrivning

Så går det till att hyra av Villamaskinisten Lammhult!

1

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av bokningsformulären som finns vid varje maskin. Du kan även maila eller ringa. I beställningen ska det framgå vilken/vilka maskiner du vill boka och vilket/vilka datum. Maskinen hämtas normalt mellan kl 18-19 kvällen innan första hyresdatum du angett. Du måste även uppge namn, adress, personnummer och telefonnummer, om du ringer även mailadress.

2

Om maskinen redan är bokad svarar jag med ett mail och uppger när maskinen är bokad den närmsta månaden. Om maskinen du vill boka är ledig så får du ett bokningskvitto i form av en faktura via e-mail. Fakturans förfallodag är 10-dagar efter uthämtningsdatum av maskinen. Fakturan skickas enbart till den e-mailadress som uppgavs vid bokningen om inget annat är överenskommet med Villamaskinisten.

3

Vid bokning av minigrävare och minidumper ingår gratis bilsläp. Eget bilsläp är ej tillåtet att använda. Bilsläpet har en totalvikt på 1400 kg. Kolla på Släpvagnskalkylatorn om din bil får dra släpet. Skriv in registreringsnummer DMR 861  för släpet i kalkylatorn.

4

Innan du hämtar maskiner hos Villamaskinisten, titta på den instruktionsfilm som visar hur maskinen används, lastas och lossas från släpet samt läs hyresvillkoren. Kvitto på att du hämtat och lämnat tillbaka maskinen är den film från övervakningskameran som filmar uthämtningsområdet.

5

Sedan är det bara att köra hem och ha roligt. Kom ihåg att tvätta och tanka maskinen innan du lämnar tillbaka den.