Villamaskinisten Karlshamn

Välkommen till Villamaskinisten Karlshamn

UNDER KONSTRUKTION ÖPPNAR FEBRUARI 2021

Hos Villamaskinisten Karlshamn har du möjlighet att hyra grävare, minigrävare, trädgårdsmaskiner, entreprenadmaskiner och verktyg på ett smidigt och enkelt sätt. Kunder från både Karlshamn och Sölvesborg samt resten av västra Blekinge kommer upptäcka hur enkelt det är att hyra och hämta eller få maskinerna levererade hem till sig. Vill du också ha hjälp av professionella anläggare till ditt projekt så hjälper VM Karlshamn dig även med det genom G.Folkessons Maskin & Transport AB.

Vilken typ av maskin behöver du?

Minigrävare EC18D

Minigrävaren EC18D från Volvo är konstruerade för att leverera överlägsen prestanda som varar. Denna robusta, pålitliga...

Hyreskostnad: 1800 kr/dygn

Samtliga priser som anges är inklusive moms.
Vid längre hyra lämnas rabatter eller offert om så önskas.

*Omfattas av Villamaskinistens prisgaranti. Kan du hyra motsvarande maskin inom rimligt avstånd för ett bättre pris? Meddela oss det så kommer vi att erbjuda dig ett matchande pris.

GDPR: Villamaskinisten Karlshamn använder bara personuppgifterna som lämnas i bokningsformulären eller direkt av kund till att upprätta hyresavtal och fakturor. Uppgifterna sparas bara så länge som våra lagar och förordningar i Sverige och EU kräver det. När du fyller i dina personuppgifter i bokningsformulären accepterar du också att vi får behandla dina uppgifter för ovan beskrivna ändamål. Vill du veta vilka personuppgifter vi har om dig eller vill du att dina uppgifter ska raderas? Kontakta då Villamaskinisten Karlshamn.

Villkor och försäkring!

Bokning!

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av bokningsformulären som finns vid varje maskin. Du kan även maila eller ringa.

karlshamn@villamaskinisten.se

Sms’a eller ring till

0705-80 09 87

Läs mer om hur det går till!

Hämta och lämna!

Öppet vardagar 7-16.15 eller efter ö.k..
Hemtransport efter ö.k.

G.Folkessons Maskin & Transport AB
556587-2461
Mejerivägen 146-24
374 91 Asarum

Karta & Vägbeskrivning

Så går det till att hyra av Villamaskinisten Karlshamn!

1

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av bokningsformulären som finns vid varje maskin. Du kan även maila eller ringa. I beställningen ska det framgå vilken/vilka maskiner du vill boka och vilket/vilka datum. Maskinen hämtas efter överenskommelse när det passar dig. Du måste även uppge namn, adress, personnummer och telefonnummer, om du ringer även mailadress.

2

Om maskinen redan är bokad svarar vi med ett mail och uppger när maskinen är bokad den närmsta månaden. Om maskinen du vill boka är ledig så får du ett bokningskvitto i form av ett mail.

3

Innan du hämtar maskiner hos Villamaskinisten, titta på den eventuella instruktionsfilm som visar hur maskinen används, lastas och lossas från släpet samt läs hyresvillkoren. Kvitto på att du hämtat och lämnat tillbaka maskinen är den film från övervakningskameran som filmar uthämtningområdet.

4

Sedan är det bara att köra hem och ha roligt. Kom ihåg att tvätta och tanka maskinen innan du lämnar tillbaka den.