Villamaskinisten Ekshärad

Vinkelslip 230

Bosch PWS1900. Smidig och säker kapning, grovbearbetning, borstning, slipning och polering med vibrationsdämpat handtag. En kraftig tvåhandsvinkelslip som är både säker, lätthanterlig och har verktygslös sprängskyddsinställning som ger kodat sprängskydd som förhindrar felaktig montering. Tricontrol-strömbrytare: patenterad flerfunktionsbrytare som gör jobbet säkrare och ett vridbart växelhus för optimal hantering vid kapning och slipning. Smidig spindellåsning med låsknopp och tack vare tre fästgängor för stödhandtaget är den smidig att hantera även för vänsterhänta. 1900W, 6.500 rpm och en skivdiameter på 230 mm samt väger 4,4 kg. Kostnad för skivor tillkommer.

Hyreskostnad: 150 kr/dygn*

Boka/Förfrågan

Boka/Förfrågan - Vinkelslip 230

Fyll i dina uppgifter nedan för bokning/förfrågan av Vinkelslip 230.

Skickar...

Villkor och försäkring!

Bokning!

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av bokningsformulären som finns vid varje maskin. Du kan även maila eller ringa.

eksharad@villamaskinisten.se

Ring till

0563–69 00 20

Läs mer om hur det går till!

Hämta och lämna!

Öppet enligt överenskommelse alla dagar - även helg.
Utlämning 17.30-18.00 dagen innan första hyresdagen.
Inlämning 17.00-17.30 sista hyresdagen.

ITDC IT Drift Centralen AB
556799-6292
Hästfallsvägen 10A
683 60 Ekshärad

Karta & Vägbeskrivning

Så går det till att hyra av Villamaskinisten Ekshärad!

1

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av bokningsformulären som finns vid varje maskin. Du kan även maila eller ringa. I beställningen ska det framgå vilken/vilka maskiner du vill boka och vilket/vilka datum. Maskinen hämtas normalt mellan kl 17.30-18.00 kvällen innan första hyresdatum du angett. Du måste även uppge namn, adress, personnummer och telefonnummer, om du ringer även mailadress.

2

Om maskinen redan är bokad svarar vi med ett mail och uppger när maskinen är bokad den närmsta månaden. Om maskinen du vill boka är ledig så får du ett bokningskvitto i form av ett mail.

3

Totalvikt och registreringsnummer är specificerade under respektive släp. Använd släpvagnskalkylator för att kontrollera om ni får dra släpet med ert körkort och er bil.

4

Innan du hämtar maskiner hos Villamaskinisten, titta på den instruktionsfilm som visar hur maskinen används, lastas och lossas från släpet samt läs hyresvillkoren. Kvitto på att du hämtat och lämnat tillbaka maskinen är den film från övervakningskameran som filmar uthämtningområdet.

5

Sedan är det bara att köra hem och ha roligt. Kom ihåg att tvätta maskinen innan du lämnar tillbaka den.