Villamaskinisten Gustafs

Planlaser HILTI PR 30-HVS

Vi har valt en riktigt robust och mångsidig laser till vår uthyrningsverksamhet. Förutom att den är stöttålig, lättanvänd och noggrann så har den överlägsna funktioner när man vill skapa fall mellan två punkter eller göra vertikala utsättningar. Mottagaren har extra stort sökfönster och visar även direkt i mm eller cm hur stor avvikelsen är. Det medföljer ett stadigt vevstativ för lasern och en teleskopisk mätsticka med grus- eller gjutfot till mottagaren. Den här lasern är den absoluta favoriten hos många hantverkare och entreprenörer. Längre hyror offereras. Hyr du minigrävare eller lastmaskin samtidigt lämnar vi 20% rabatt!

Hyreskostnad: 250 kr/dygn

Villkor och försäkring!

Bokning!

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av VM DIREKTBOKNING som du kommer till om du trycker Boka/Förfrågan vid aktuell maskin. Du kan även maila eller ringa.

gustafs@villamaskinisten.se

Sms’a eller ring till

070-4837888

Läs mer om hur det går till!

Hämta och lämna!

Öppet enligt överenskommelse alla dagar - även helg.
Hämtning sker normalt efter kl 18.00 första hyresdatumet.
Lämna åter före kl 17.00 sista hyresdatumet.

Grävis i Solvarbo AB
Andreas Bertilsson
556868-7411
Ljusterbrovägen 35
781 62 Gustafs

Karta & Vägbeskrivning

Så går det till att hyra av Villamaskinisten Gustafs!

1

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten Gustafs eller bara se när de är lediga använder du dig av Boka/Förfrågan knappen vid varje maskin. När du trycker på Boka/Förfrågan visas en kalender där du kan se när maskinen är ledig. Maskinen hämtas normalt på kvällen kl 18-19 första hyresdatumet du anger i kalendern. Vill du hellre ringa eller mejla för att boka går det också bra.

 

2

När vi godkänt bokningen får du en bokningsbekräftelse via mejl. Får du inget mejl kontrollera ditt skräppostfilter. Behöver du av någon anledning avboka kan du göra det via en länk i ovan beskrivna mejl fram till en dag innan första hyresdagen. Vill du hellre ringa för att avboka går det också bra. När du ska betala hyran får du ett nytt mejl med en betalningslänk där du kan välja att betala med antingen Swish, Kort(Visa/Mastercard) eller Faktura. 

3

Vid bokning av minigrävare eller minilastmaskin ingår gratis bilsläp för att transportera maskinen. Eget bilsläp är ej tillåtet att använda. Bilsläpet har en totalvikt på 1300kg. Kolla på Släpvagnskalkylatorn om din bil får dra släpet. Skriv in registreringsnummer ESE301 för släpet i kalkylatorn vilket ger rätt resultat för båda vagnarna.

4

Innan du hämtar maskiner hos Villamaskinisten, titta på den instruktionsfilm som visar hur maskinen används, lastas och lossas från släpet samt läs hyresvillkoren.

5

Sedan är det bara att köra hem och ha roligt. Kom ihåg att tvätta maskinen innan du lämnar tillbaka den. Drivmedel till maskinen levereras med i dunk i väl tilltagen mängd. Du får inte använda egna dunkar och eget bränsle.