Villamaskinisten Ekshärad

Nätverksöverföringstestare

Genom att simulera faktisk nätverkstrafik kan användare testa, felsöka och dokumentera nätverks- och datakablarnas prestanda för Ethernet-standarder på upp till 10 GB. Prestandatest för dubbelriktad nätverkstrafik på koppar och fiber till IEEE 802.3ab. Kopplingsschema för öppna kablar, kortslutningar och delade par till standarden TIA-568. Avstånd till fel med TDR-teknik. Test av nätverksbelastning genom omkopplare som simulerar CCTV/IPTV/VoIP/webbtrafik. Diagnostik av Ethernet, PoE/PoE+-verifiering, stöder IPv4 och IPv6, Traceroute och Pingtest. Genererar testrapporter automatiskt i PDF- eller CSV-format, välj mellan 3 olika rapporter. Snabb och enkel dataöverföring via WiFi och appen IDEAL AnyWARE. RJ45-kontakter kan bytas på fältet.

Hyreskostnad: 550 kr/dygn*

Boka/Förfrågan

Boka/Förfrågan - Nätverksöverföringstestare

Fyll i dina uppgifter nedan för bokning/förfrågan av Nätverksöverföringstestare.

Skickar...

Villkor och försäkring!

Bokning!

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av bokningsformulären som finns vid varje maskin. Du kan även maila eller ringa.

eksharad@villamaskinisten.se

Ring till

0563–69 00 20

Läs mer om hur det går till!

Hämta och lämna!

Öppet enligt överenskommelse alla dagar - även helg.
Utlämning 17.30-18.00 dagen innan första hyresdagen.
Inlämning 17.00-17.30 sista hyresdagen.

ITDC IT Drift Centralen AB
556799-6292
Hästfallsvägen 10A
683 60 Ekshärad

Karta & Vägbeskrivning

Så går det till att hyra av Villamaskinisten Ekshärad!

1

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av bokningsformulären som finns vid varje maskin. Du kan även maila eller ringa. I beställningen ska det framgå vilken/vilka maskiner du vill boka och vilket/vilka datum. Maskinen hämtas normalt mellan kl 17.30-18.00 kvällen innan första hyresdatum du angett. Du måste även uppge namn, adress, personnummer och telefonnummer, om du ringer även mailadress.

2

Om maskinen redan är bokad svarar vi med ett mail och uppger när maskinen är bokad den närmsta månaden. Om maskinen du vill boka är ledig så får du ett bokningskvitto i form av ett mail.

3

Totalvikt och registreringsnummer är specificerade under respektive släp. Använd släpvagnskalkylator för att kontrollera om ni får dra släpet med ert körkort och er bil.

4

Innan du hämtar maskiner hos Villamaskinisten, titta på den instruktionsfilm som visar hur maskinen används, lastas och lossas från släpet samt läs hyresvillkoren. Kvitto på att du hämtat och lämnat tillbaka maskinen är den film från övervakningskameran som filmar uthämtningområdet.

5

Sedan är det bara att köra hem och ha roligt. Kom ihåg att tvätta maskinen innan du lämnar tillbaka den.