Villamaskinisten Ekshärad

Lackfräs med allsugare

Metabo LF724S lackfräs med ASA30L allsugare. En perfekt kombination för att t.ex. renovera trapp eller fönster mm. Fungerar utmärkt även för att ta bort gammalt kontaktlim. Problemlösaren för renoveringsarbeten. Upp till 70 % mindre tidsåtgång jämfört med konventionella arbetstekniker. För miljöskonande borttagning av färg och lack från plana träytor som trappor, dörrar och fönster. Lämpar sig för bearbetning av obehandlat trä samt bearbetning av falsar tack vare sidoknivar. Steglös inställning av fräsdjupet, från 0,1 mm. Växelhus i pressgjutet aluminium för optimal värmeavledning och lång livslängd. Vändskär i hårdmetall som kan användas på fyra sidor för längre gångtid. Anslutning av en allsugare som följer med. Kostnad för frässtål tillkommer.

Hyreskostnad: 400 kr/dygn*

Boka/Förfrågan

Boka/Förfrågan - Lackfräs med allsugare

Fyll i dina uppgifter nedan för bokning/förfrågan av Lackfräs med allsugare.

Skickar...

Villkor och försäkring!

Bokning!

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av bokningsformulären som finns vid varje maskin. Du kan även maila eller ringa.

eksharad@villamaskinisten.se

Ring till

0563–69 00 20

Läs mer om hur det går till!

Hämta och lämna!

Öppet enligt överenskommelse alla dagar - även helg.
Utlämning 17.30-18.00 dagen innan första hyresdagen.
Inlämning 17.00-17.30 sista hyresdagen.

ITDC IT Drift Centralen AB
556799-6292
Hästfallsvägen 10A
683 60 Ekshärad

Karta & Vägbeskrivning

Så går det till att hyra av Villamaskinisten Ekshärad!

1

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av bokningsformulären som finns vid varje maskin. Du kan även maila eller ringa. I beställningen ska det framgå vilken/vilka maskiner du vill boka och vilket/vilka datum. Maskinen hämtas normalt mellan kl 17.30-18.00 kvällen innan första hyresdatum du angett. Du måste även uppge namn, adress, personnummer och telefonnummer, om du ringer även mailadress.

2

Om maskinen redan är bokad svarar vi med ett mail och uppger när maskinen är bokad den närmsta månaden. Om maskinen du vill boka är ledig så får du ett bokningskvitto i form av ett mail.

3

Totalvikt och registreringsnummer är specificerade under respektive släp. Använd släpvagnskalkylator för att kontrollera om ni får dra släpet med ert körkort och er bil.

4

Innan du hämtar maskiner hos Villamaskinisten, titta på den instruktionsfilm som visar hur maskinen används, lastas och lossas från släpet samt läs hyresvillkoren. Kvitto på att du hämtat och lämnat tillbaka maskinen är den film från övervakningskameran som filmar uthämtningområdet.

5

Sedan är det bara att köra hem och ha roligt. Kom ihåg att tvätta maskinen innan du lämnar tillbaka den.