Villamaskinisten Ekshärad

Betongvibratorstav

Atlas Copco AME1600 är en utmärkt maskin för pelare, fundament och alla typer av efterarbeten där tunna betonglager med lättare armering behöver vibrering. Anslut den helt enkelt till ett vanligt vägguttag (230 V) och låt den perfekta kombinationen av hög frekvens och centrifugalkraft göra jobbet. För din komfort är enheten vibrations- och ljuddämpad. Ren design garanterar enkel service. Medföljande axelrem, 5 meter lång kabel, överlastskydd och låg vibration i händer och armar gör detta till ett verktyg som kan användas dagligen. Snabb acceleration ger effektiv vibrering i betong med alla sättningstal, från låga till höga. Medföljer ändstycke AT49.

Hyreskostnad: 400 kr/dygn*

Boka/Förfrågan

Boka/Förfrågan - Betongvibratorstav

Fyll i dina uppgifter nedan för bokning/förfrågan av Betongvibratorstav.

Skickar...

Villkor och försäkring!

Bokning!

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av bokningsformulären som finns vid varje maskin. Du kan även maila eller ringa.

eksharad@villamaskinisten.se

Ring till

0563–69 00 20

Läs mer om hur det går till!

Hämta och lämna!

Öppet enligt överenskommelse alla dagar - även helg.
Utlämning 17.30-18.00 dagen innan första hyresdagen.
Inlämning 17.00-17.30 sista hyresdagen.

ITDC IT Drift Centralen AB
556799-6292
Hästfallsvägen 10A
683 60 Ekshärad

Karta & Vägbeskrivning

Så går det till att hyra av Villamaskinisten Ekshärad!

1

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av bokningsformulären som finns vid varje maskin. Du kan även maila eller ringa. I beställningen ska det framgå vilken/vilka maskiner du vill boka och vilket/vilka datum. Maskinen hämtas normalt mellan kl 17.30-18.00 kvällen innan första hyresdatum du angett. Du måste även uppge namn, adress, personnummer och telefonnummer, om du ringer även mailadress.

2

Om maskinen redan är bokad svarar vi med ett mail och uppger när maskinen är bokad den närmsta månaden. Om maskinen du vill boka är ledig så får du ett bokningskvitto i form av ett mail.

3

Totalvikt och registreringsnummer är specificerade under respektive släp. Använd släpvagnskalkylator för att kontrollera om ni får dra släpet med ert körkort och er bil.

4

Innan du hämtar maskiner hos Villamaskinisten, titta på den instruktionsfilm som visar hur maskinen används, lastas och lossas från släpet samt läs hyresvillkoren. Kvitto på att du hämtat och lämnat tillbaka maskinen är den film från övervakningskameran som filmar uthämtningområdet.

5

Sedan är det bara att köra hem och ha roligt. Kom ihåg att tvätta maskinen innan du lämnar tillbaka den.