Villamaskinisten Karlskrona

Bergborrpaket

Hydraulaggregat + bergborrmaskin DH205. I detta borrpaket ingår bergborrmaskin DH205 , HPP13 FLEX hydraulaggregat och 6 meter hydrauslang med läckningsfria kopplingar. Bergborrmaskin DH205. DH205 är en hydrauldriven bergborrmaskinen med inbyggd kompressor. Detta gör att man kan beroende på omständigheter borra upp till 1,6 meter utan att behöva ansluta borrmaskinen till en extern kompressor för att blåsa ur borrkaxet i borrhålet. Borrmaskinen kräver ett litet oljeflöde och går därför även att ansluta direkt till dom flesta grävmaskiner, traktorer mm. DH205 har tre borrlägen för olika typer av bergarter och ett bilningsläge. Borrnacken är Hex 22 x 108 mm. Borrhastigheten i granit med 30 mm borr är ca 40cm/min. Borr finns mellan 30mm-45mm. Slitagekostnad på borr tillkommer. Läs mer »

Hydraulaggregat + bergborrmaskin DH205. I detta borrpaket ingår bergborrmaskin DH205 , HPP13 FLEX hydraulaggregat och 6 meter hydrauslang med läckningsfria kopplingar. Bergborrmaskin DH205. DH205 är en hydrauldriven bergborrmaskinen med inbyggd kompressor. Detta gör att man kan beroende på omständigheter borra upp till 1,6 meter utan att behöva ansluta borrmaskinen till en extern kompressor för att blåsa ur borrkaxet i borrhålet. Borrmaskinen kräver ett litet oljeflöde och går därför även att ansluta direkt till dom flesta grävmaskiner, traktorer mm. DH205 har tre borrlägen för olika typer av bergarter och ett bilningsläge. Borrnacken är Hex 22 x 108 mm. Borrhastigheten i granit med 30 mm borr är ca 40cm/min. Borr finns mellan 30mm-45mm. Slitagekostnad på borr tillkommer. Hydraulaggregat HYCON HPP13 FLEX. En 25 HP kompressor förbrukar upp till 9 liter diesel per timma medans ett hydrauliskt 9 HP aggregat förbrukar max 1,5 liter bensin per timma. Under en 8 timmars arbetsdag kan din besparing bli ända upp till 60 liter diesel. PRESTANDA Hycon modell HPP13 FLEX med en 9HP Hondamotor motsvarar en kompressor på 25 HP. En 20 kg hydraulisk borrmaskin har samma kraft som en 25 kg tryckluftsdriven borrmaskin. Med andra ord så kan du utföra samma jobb med mycket mindre verktyg. En annan klar fördel med ett hydraulaggregat är storleken. En HPP Flex 13 går att frakta med sig i en normalstor kombi vilket innebär att man kan ha med sig ett släpkärra bakom bilen istället för en kompressor som man måste ha om man borrar luftdrivet. HPP Flex 13 är utrustad med stora hjul och handtag som går att dra ut, detta gör att hydraulaggregatet är smidigt att rulla med sig. Hydraulaggregatet är även utrustad med en lyftögla så att man lätt kan lyfta det med en maskin. Effekten kan ställas in steglöst från 0 till 30 l/m, vilket gör att den kan användas till flera olika verktyg. HPP13 FLEX är därför den perfekta drivkällan för våra hydrauliska bergborrmaskiner, bilningshammare, kapsågar, kärnborrmaskiner, dränkbara pumpar. HPP13 FLEX är mycket kompakt, den har låg vikt och kan därför transporteras i de flesta bilar. Integrerat oljelarm på motoroljenivå. Pris/dag 1: 700kr inkl moms. Pris/dag 2-: 600kr inkl. moms. Totalbeloppet vid bokning av mer än en dag kan ibland visa fel men kommer blir rätt när vi godkänner bokningen.

Hyreskostnad: 700 kr/dygn

Villkor och försäkring!

Bokning!

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av VM DIREKTBOKNING som du kommer till om du trycker Boka/Förfrågan vid aktuell maskin. Du kan även maila eller ringa.

karlskrona@villamaskinisten.se

Sms’a eller ring till

0761-03 08 00

Läs mer om hur det går till!

Hämta och lämna!

Öppet alla dagar - även helg.
Hämtning sker kl 18.00 -19.00 första hyresdatumet.
Återlämning sker senast kl 17.30 sista hyresdatumet.

Peter Wirenstedt 780313-XXXX
Gamla Källvägen 3
371 42 Karlskrona

Karta & Vägbeskrivning

Så går det till att hyra av Villamaskinisten Karlskrona!

1

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten Karlskrona eller bara se när de är lediga använder du dig av Boka/Förfrågan knappen vid varje maskin. När du trycker på Boka/Förfrågan visas en kalender där du kan se när maskinen är ledig. Maskinen hämtas normalt på kvällen kl 18-19 första hyresdatumet du anger i kalendern. Vill du hellre ringa eller mejla för att boka går det också bra. Telefonsamtal och meddelanden som lämnas på telefonsvararen besvaras normalt efter kl 17.

2

När vi godkänt bokningen får du en bokningsbekräftelse via mejl. Får du inget mejl kontrollera ditt skräppostfilter. Behöver du av någon anledning avboka kan du göra det via en länk i ovan beskrivna mejl fram till en dag innan första hyresdagen. Vill du hellre ringa för att avboka går det också bra efter kl 17. Betalning sker med Swish (nr: 123 024 06 22), kort (Visa, Mastercard och Amex) eller Faktura.

 

3

Vid bokning av de större maskiner ingår gratis bilsläp för att transportera maskinerna. Släpet till 2 tons minigrävaren och minilastaren har en totalvikt på 3500kg. Reg-nr: SBZ 502. Släpet till 1 tons minigrävaren har en totalvikt på 1400 kg, reg-nr: YXP 10A. Släp till minidumper och stubbfräs har en totalvikt på 1300 kg, reg-nr: MZJ 281
Kolla på Släpvagnskalkylatorn om din bil får dra släpen. Har ni inte bil eller behörighet att dra kombinationen, kan vi erbjuda prisvärd utkörning. Hör av er för offert.

 

4

Innan du hämtar maskiner hos Villamaskinisten, titta på den instruktionsfilm som visar hur maskinen används, lastas och lossas från släpet samt läs hyresvillkoren. Alla maskiner har inte instruktionsvideo men vi går igenom funktion och instruerar vid behov. Var beredd på att visa legitimation vid utlämning, kvitto på att du hämtat och lämnat tillbaka maskinen är den film från övervakningskameran som filmar uthämtningområdet.

 

5

Sedan är det bara att köra hem och ha roligt. Kom ihåg att tvätta och tanka maskinen innan du lämnar tillbaka den senast kl17:30 sista hyresdagen.