Villamaskinisten Ekshärad

Allsugare

Metabo ASA30L. Det bättre valet av maskin för att anlutas mot andra maskiner som alstrar damm och partiklar. Våt-/torrsug godkänd för yrkesmässig användning, idealisk för mobil användning tack vare låg vikt och kompakt konstruktion. För dammsugning av elverktyg, rengöring av byggarbetsplatsen, verkstaden, etc. Uttag för elverktyg för användning av sugarens till-/frånslagningsautomatik PressClean: manuell filterrengöring med starkt luftflöde när brytaren på sugaren aktiveras under arbetspauser. Användarskydd: certifierat enligt EU-standard för damm i dammklass L. Automatisk frånslagning vid våtuppsugning när maximal nivå har nåtts. Med blåsfunktion: för urblåsning, torkning och avledning av frånluft. Luftflöde max 3600l/min, vakkum 210 mbar, filteryta 3000 cm2, sugslangdiameter 32mm och en slanglängd på 3,5m. Kostnad för påsar och filter tillkommer.

Hyreskostnad: 250 kr/dygn*

Boka/Förfrågan

Boka/Förfrågan - Allsugare

Fyll i dina uppgifter nedan för bokning/förfrågan av Allsugare.

Skickar...

Villkor och försäkring!

Bokning!

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av bokningsformulären som finns vid varje maskin. Du kan även maila eller ringa.

eksharad@villamaskinisten.se

Ring till

0563–69 00 20

Läs mer om hur det går till!

Hämta och lämna!

Öppet enligt överenskommelse alla dagar - även helg.
Utlämning 17.30-18.00 dagen innan första hyresdagen.
Inlämning 17.00-17.30 sista hyresdagen.

ITDC IT Drift Centralen AB
556799-6292
Hästfallsvägen 10A
683 60 Ekshärad

Karta & Vägbeskrivning

Så går det till att hyra av Villamaskinisten Ekshärad!

1

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av bokningsformulären som finns vid varje maskin. Du kan även maila eller ringa. I beställningen ska det framgå vilken/vilka maskiner du vill boka och vilket/vilka datum. Maskinen hämtas normalt mellan kl 17.30-18.00 kvällen innan första hyresdatum du angett. Du måste även uppge namn, adress, personnummer och telefonnummer, om du ringer även mailadress.

2

Om maskinen redan är bokad svarar vi med ett mail och uppger när maskinen är bokad den närmsta månaden. Om maskinen du vill boka är ledig så får du ett bokningskvitto i form av ett mail.

3

Totalvikt och registreringsnummer är specificerade under respektive släp. Använd släpvagnskalkylator för att kontrollera om ni får dra släpet med ert körkort och er bil.

4

Innan du hämtar maskiner hos Villamaskinisten, titta på den instruktionsfilm som visar hur maskinen används, lastas och lossas från släpet samt läs hyresvillkoren. Kvitto på att du hämtat och lämnat tillbaka maskinen är den film från övervakningskameran som filmar uthämtningområdet.

5

Sedan är det bara att köra hem och ha roligt. Kom ihåg att tvätta maskinen innan du lämnar tillbaka den.