Villamaskinisten Surahammar

Välkommen till Villamaskinisten Surahammar

Hos Niklas i Surahammar har du möjlighet att hyra minigrävare, trädgårdsmaskiner och entreprenadmaskiner på ett smidigt och enkelt sätt alla dagar i veckan. Det ska vara enkelt att hyra och hämta maskiner både vardagar och helger. Niklas gick med i Villamaskinisten 2020 och vänder sig till privatpersoner och företagare där målet är att de ska tycka att Villamaskinisten är ett bra alternativ till andra uthyrningsföretag inom området maskinuthyrning i Västmanland.

Niklas har varit egenföretagare sedan 2012 och nu vill han också prova på maskinuthyrning via Villamaskinisten

På denna sida ser du vilka hyresobjekt som Villamaskinisten i Surahammar har att erbjuda. Villamaskinistens maskiner är så enkla att använda att alla kan köra dem även om du aldrig kört liknande maskiner tidigare. Dessutom är de kul att köra!

Vilken typ av maskin behöver du?

Kompostkvarn

Produktfiltrering Kniv. Arbetsvarvtal 2800Rpm. Drivkälla El 230V. Effekt 2.5 kW. Höjd 114 cm. Ljudnivå 99 db(A). M...

Hyreskostnad: 275 kr/dygn

Markvibrator

Husqvarna LX 90 95kg.

Hyreskostnad: 300 kr/dygn

Minigrävare KX019-4

En smidig och lätthanterlig minigrävare med rotortilt, som klarar mer än vad man tror. Den har en av de största hytterna...

Hyreskostnad: 2025 kr/dygn

Röjsåg

Husqvarna 336FR. Trimmerhuvud, gräsklinga och sågklinga medföljer om så önskas. Denna flexibilitet gör den till en ideal...

Hyreskostnad: 250 kr/dygn

Vertikalskärare

Viking LB 540. 4-takts förbränningsmotor 2,2 kW. Bränsletank 1,4 l. Startanordning linstart. Vertikalskärningsanordn...

Hyreskostnad: 375 kr/dygn

Samtliga priser inklusive moms.

*Omfattas av Villamaskinistens prisgaranti. Kan du hyra motsvarande maskin inom rimligt avstånd för ett bättre pris? Meddela oss det så kommer vi att erbjuda dig ett matchande pris.

Vid längre hyra lämnas rabatter eller offert om så önskas.

Villkor och försäkring!

Bokning!

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av bokningsformulären som finns vid varje maskin. Du kan även maila eller ringa.

surahammar@villamaskinisten.se

Sms’a eller ring till

0703-05 77 44

Läs mer om hur det går till!

Hämta och lämna!

Öppet alla dagar - även helg.
Hämtning enligt överenskommelse/kl 18.00 -19.00 dagen innan första hyresdagen.
Återlämning enligt överenskommelse/kl 17.00 - 18.00 sista hyresdagen.
Utkörning av maskinerna kan erbjudas mot ersättning.

Niklas Petersson 640810-XXXX
Ekbacken 31
735 35 Surahammar

Karta & Vägbeskrivning

Så går det till att hyra av Villamaskinisten Surahammar!

1

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av bokningsformulären som finns vid varje maskin. Du kan även maila eller ringa. I beställningen ska det framgå vilken/vilka maskiner du vill boka och vilket/vilka datum. Maskinen hämtas normalt mellan kl 18-19 kvällen innan första hyresdatum du angett. Du måste även uppge namn, adress, personnummer och telefonnummer, om du ringer även mailadress.

2

Om maskinen redan är bokad svarar jag med ett mail och uppger när maskinen är bokad den närmsta månaden. Om maskinen du vill boka är ledig så får du ett bokningskvitto i form av en faktura via e-mail. Fakturans förfallodag är 10-dagar efter uthämtningsdatum av maskinen. Fakturan skickas enbart till den e-mailadress som uppgavs vid bokningen om inget annat är överenskommet med Villamaskinisten.

3

Vid bokning av minigrävare ingår gratis bilsläp för att transportera maskinen. Bilsläpet till minigrävaren har en totalvikt på 1440kg. Kolla på Släpvagnskalkylatorn om din bil får dra släpet. Skriv in registreringsnummer GUG 46R för släpet i kalkylatorn. Om du inte får dra släpet eller inte har möjlighet att hämta maskinen kör jag ut den till dig mot en avgift.

4

Innan du hämtar maskiner hos Villamaskinisten, titta på den eventuella instruktionsfilm som visar hur maskinen används, lastas och lossas från släpet samt läs hyresvillkoren. Kvitto på att du hämtat och lämnat tillbaka maskinen är den film från övervakningskameran som filmar uthämtningsområdet.

5

Sedan är det bara att köra hem och ha roligt. Kom ihåg att tvätta och tanka maskinen innan du lämnar tillbaka den.