Villamaskinisten Sandviken

Välkommen till Villamaskinisten Sandviken

I Sandviken invid den vackra Storsjöns strand ute på Rossnäsudde  håller Håkan till med sin maskinuthyrning. Ledord som är viktiga i hans uthyrningsverksamhet är service i alla lägen och ett vänligt bemötande. Håkan gör sin första säsong med Villamaskinisten och hans mål är att utöka sortimentet efterhand. Uthyrningen riktar sig först och främst till privatpersoner runt omkring i Gästrikland. Finns behovet kan även maskinerna levereras/hämtas i mån av tid.

På denna sida ser du vilka hyresobjekt som Villamaskinisten i Sandviken har att erbjuda. Villamaskinistens maskiner är så enkla att använda att alla kan köra dem – även om du aldrig kört liknande maskiner tidigare. Dessutom är de kul att köra.

Välkommen att besöka och hyra utrustning av Villamaskinisten Sandviken.

Vilken typ av maskin behöver du?

Markvibrator "Padda"

Atlas Copco LF 50 är en mycket smidig och lättanvänd vibratorplatta. Vikt 50kg. Får plats i bagaget. Hyr du minigrävare ...

Hyreskostnad: 295 kr/dygn

Minigrävare

Kubota K008, en smidig lätthanterlig minigrävare som klarar mer än vad man tror. Står lastad på ett sänkbart släp som h...

Hyreskostnad: 1295 kr/dygn

Röjsåg

En mycket kraftfull buskröjare utvecklad för heltidsarbete under tuffa förhållanden. X-Torq-motorn ger råstyrka och snab...

Hyreskostnad: 350 kr/dygn

Släpvagn

Reko1300 med kåpa. Ett bromsat släp med hög lastvikt och kåpa. Om du hyr vår jordfräs samtidigt så får du hyra släpet...

Hyreskostnad: 250 kr/dygn

Stolpdrivare

Med denna bensindrivna stolpdrivare kan man enkelt och snabbt driva ner stolpar, upp till 83 mm i diameter, i marken. Fö...

Hyreskostnad: 400 kr/dygn

Samtliga priser inklusive moms.

*Omfattas av Villamaskinistens prisgaranti. Kan du hyra motsvarande maskin inom rimligt avstånd för ett bättre pris? Meddela oss det så kommer vi att erbjuda dig ett matchande pris.

Vid längre hyra lämnas rabatter eller offert om så önskas.

Villkor och försäkring!

Bokning!

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av bokningsformulären som finns vid varje maskin. Du kan även maila eller ringa.

sandviken@villamaskinisten.se

Sms’a eller ring till

0761-46 54 79

Läs mer om hur det går till!

Hämta och lämna!

Öppet enligt överenskommelse alla dagar, även helg.
Hämtning sker kl 18.00 -19.00 dagen innan hyresdagen.
Återlämning sker kl 17.00 - 18.00 hyresdagen.

Ulriksdal Invest AB 559101-1175
Rossnäsvägen 48
81193 Sandviken

Karta & Vägbeskrivning

Så går det till att hyra av Villamaskinisten Sandviken!

1

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av bokningsformulären som finns vid varje maskin. Du kan även maila eller ringa. I beställningen ska det framgå vilken/vilka maskiner du vill boka och vilket/vilka datum. Maskinen hämtas normalt mellan kl 18-19 kvällen innan första hyresdatum du angett. Du måste även uppge namn, adress, personnummer och telefonnummer, om du ringer även mailadress.

2

Om maskinen redan är bokad svarar vi med ett mail och uppger när maskinen är bokad den närmsta månaden. Om maskinen du vill boka är ledig så får du ett bokningskvitto i form av en faktura via e-mail. Fakturans förfallodag är 10-dagar efter uthämtningsdatum av maskinen. Fakturan skickas enbart till den e-mailadress som uppgavs vid bokningen om inget annat är överenskommet med Villamaskinisten.

3

Vid bokning av Kubota minigrävare ingår gratis bilsläp för att transportera maskinen. Eget bilsläp är ej tillåtet att använda till minigrävaren. Bilsläpet har en totalvikt på 1300kg. Kolla på Släpvagnskalkylatorn om din bil får dra släpet. Skriv in registreringsnummer CXH 838 för släpet i kalkylatorn.

4

Innan du hämtar maskiner hos Villamaskinisten, titta på eventuell instruktionsfilm som visar hur maskinen används, lastas och lossas från släpet samt läs hyresvillkoren.

5

Sedan är det bara att köra hem och ha roligt. Kom ihåg att tvätta och tanka maskinen innan du lämnar tillbaka den.