Villamaskinisten Nässjö

Välkommen till Villamaskinisten Nässjö

Villamaskinisten Nässjö vänder sig till privatpersoner, företag och föreningar här på höglandet, som vill hyra maskiner och annan utrustning. Vårt utbud av hyrmaskiner och redskap till bygg, entreprenad, trädgård och verkstad ökar med tiden. Fråga oss gärna om det är något ni saknar. Det kanske finns eller kan införskaffas. Det är viktigt för oss att få veta vad ni behöver. Utkörning kan ordnas i mån av tid.

Villamaskinistens maskiner är så enkla att använda att alla kan köra dem  även om du aldrig kört liknande maskiner tidigare. Dessutom är de kul att köra!

På denna sida ser du några av de hyresobjekt som vi har att erbjuda.

Tänk på att lära känna maskinerna i början, innan arbetet drar igång för fullt. Så blir arbetet lättare och risken för olyckor minskar.

 

Vilken typ av maskin behöver du?

Elverk

Meec tools. Maxeffekt på 2000W samt kontinuerlig effekt på 1600W. Mycket tystgående elverk med en effektiv, encylindrig ...

Hyreskostnad: 300 kr/dygn*

Jordborr

För borrning av hål till stolpar. 3st borr medföljer Ø10cm, Ø15cm och Ø20cm.

Hyreskostnad: 300 kr/dygn*

Markvibrator 106kg

Werkraft 106kg med hjulsats för transport. Plattans storlek är 58cm x 50cm. Medföljer en gummi-/plastduk som används vid...

Hyreskostnad: 300 kr/dygn*

Markvibrator LF50

Atlas Copco LF 50 är en mycket smidig och lättanvänd markvibrator. Plattans storlek är 30x45cm och den väger ca 50kg. De...

Hyreskostnad: 250 kr/dygn

Skylift Matilsa Parma 12T

En specialdesignad och kompakt lift när den är i transportläge som du får in där det är trångt och där andra släpvagnsli...

Hyreskostnad: 1000 kr/dygn

Samtliga priser inklusive moms.

Vid längre hyra lämnas rabatter eller offert om så önskas.

GDPR: Villamaskinisten Nässjö använder bara personuppgifterna som lämnas i bokningsformulären eller direkt av kund till att upprätta hyresavtal och fakturor. Uppgifterna sparas bara så länge som våra lagar och förordningar i Sverige och EU kräver det. När du fyller i dina personuppgifter i bokningsformulären accepterar du också att vi får behandla dina uppgifter för ovan beskrivna ändamål. Vill du veta vilka personuppgifter vi har om dig eller vill du att dina uppgifter ska raderas? Kontakta då Villamaskinisten Nässjö.

Villkor och försäkring!

Bokning!

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av bokningsformulären som finns vid varje maskin. Du kan även maila eller ringa.

nassjo@villamaskinisten.se

Sms’a eller ring till

0709-49 33 53

Läs mer om hur det går till!

Hämta och lämna!

Öppet alla dagar – efter överenskommelse.
Hämta kl 18-19 dagen före första hyresdagen.
Lämna kl 17-18 sista hyresdagen.
Andra tider möjliga efter överenskommelse.

Prema Maskin & Materialhantering AB
556465-1445
Kvarntorp 6
571 95 Nässjö

Karta & Vägbeskrivning

Så går det till att hyra av Villamaskinisten Nässjö!

1

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av bokningsformulären som finns vid varje maskin. Du kan även maila eller ringa. I beställningen ska det framgå vilken/vilka maskiner du vill boka och vilket/vilka datum. Maskinen hämtas normalt mellan kl 18-19 kvällen innan första hyresdatum du angett. Du måste även uppge namn, adress, personnummer och telefonnummer, om du ringer även mailadress.

2

Om maskinen redan är bokad svarar jag med ett mail och uppger när maskinen är bokad den närmsta månaden. Om maskinen du vill boka är ledig så får du ett bokningskvitto i form av en faktura via e-mail. Fakturan betalar du helst på plats med Swish. Fakturan skickas enbart till den e-mailadress som uppgavs vid bokningen om inget annat är överenskommet med Villamaskinisten.

3

Vid bokning av minigrävare ingår gratis bilsläp för att transportera maskinerna. Eget bilsläp är ej tillåtet att använda till minigrävaren. Släpet till minigrävaren har en totalvikt på 1600kg. Registreringsnummer DGG 75W. Kolla på Släpvagnskalkylatorn om din bil får dra släpet.

4

Innan du hämtar maskiner hos Villamaskinisten, titta på den instruktionsfilm som visar hur maskinen används, lastas och lossas från släpet samt läs hyresvillkoren. Kvitto på att du hämtat och lämnat tillbaka maskinen är den film från övervakningskameran som filmar uthämtningområdet.

5

Sedan är det bara att köra hem och ha roligt. Kom ihåg att tvätta och tanka maskinen innan du lämnar tillbaka den.