Villamaskinisten Kalmar

Välkommen till Villamaskinisten Kalmar

Niklas i Kalmar har många järn i elden och kan detta med maskinuthyrning. Han kan även hjälpa dig med utkörning. Kunder från både Nybro, Öland och från hela Kalmar län har upptäckt fördelen med att hyra minigrävare, trädgårdsmaskiner och entreprenadmaskiner hos Villamaskinisten Kalmar.

På denna sida ser du vilka hyresobjekt som Villamaskinisten i Kalmar har att erbjuda. Villamaskinistens maskiner är så enkla att använda att alla kan köra dem – även om du aldrig kört liknande maskiner tidigare. Dessutom är de kul att köra!

Vilken typ av maskin behöver du?

Avant 420 minilastare

Den perfekta kompaktlastaren för att flytta jord eller grus. Utskjutbar teleskopsbom för lång räckvidd. Står lastad på t...

Hyreskostnad: 1200 kr/dygn*

Betongblandare

Gedigen konstruerad blandare som rymmer 130l och drivs med enfas 230v.

Hyreskostnad: 225 kr/dygn*

Byggställning

Plocka ihop de delar du behöver för att bygga ihop den byggställnings som passar ditt jobb.

Hyreskostnad: 2 kr/del/dygn*

Husqvarna Trädgårdstraktor

Denna trädgårdstraktor hjälper dig att klippa både den stora och lilla gräsmattan. Transporteras på ett bilsläp.

Hyreskostnad: 650 kr/dygn*

Kubota minigrävare

En smidig lätthanterlig minigrävare som klara mer än vad man tror. Kör in den på tomten utan att förstöra gräsmattan. St...

Hyreskostnad: 1200 kr/dygn*

Målarställning

Underlätta jobbet när du ska måla om huset. En stadig ställnings på hjul som du lätt flyttar runt på byggplatsen.

Hyreskostnad: 180 kr/dygn*

Markvibrator ("Padda")

En 80 kg markvibrator som fungerar till de flesta anläggningsjobb. Transporthjul gör den lätt att transportera. Maskinen...

Hyreskostnad: 300 kr/dygn*

Texas vertikalskärare

Gör din gräsmatta livskraftig och grön. En kraftfull bensindriven vertikalskärare som ger dina gräsrötter mer luft och n...

Hyreskostnad: 300 kr/dygn

Vedklyvar

Klyvar som klarar 50 eller upp till 100 cm långa stockar. Drivs med antingen 230v eller 400v. Tre klyvar finns att hyra...

Hyreskostnad: Från 250kr/dygn*

Vedmaskin/Processor

En kraftfull vedprocessor som både klyver och kapar dina vedstockar. Transporteras enkelt efter bilen. Maskinen kräver t...

Hyreskostnad: 2500 kr/dygn*

Samtliga priser inklusive moms.

*Omfattas av Villamaskinistens prisgaranti. Kan du hyra motsvarande maskin inom rimligt avstånd för ett bättre pris? Meddela oss det så kommer vi att erbjuda dig ett matchande pris.

Vid längre hyra lämnas rabatter eller offert om så önskas.

GDPR: Villamaskinisten Kalmar använder bara personuppgifterna som lämnas i bokningsformulären eller direkt av kund till att upprätta hyresavtal och fakturor. Uppgifterna sparas bara så länge som våra lagar och förordningar i Sverige och EU kräver det. När du fyller i dina personuppgifter i bokningsformulären accepterar du också att vi får behandla dina uppgifter för ovan beskrivna ändamål. Vill du veta vilka personuppgifter vi har om dig eller vill du att dina uppgifter ska raderas? Kontakta då Villamaskinisten Kalmar.

Villkor och försäkring!

Bokning!

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av bokningsformulären som finns vid varje maskin. Du kan även maila eller ringa.

kalmar@villamaskinisten.se

Sms’a eller ring till

070-209 48 08

Läs mer om hur det går till!

Hämta och lämna!

Öppet alla dagar - även helg.
Hämta helst 18.00-19.00 dagen innan första hyresdagen.
Lämna helst 17.00-18.00 sista hyresdagen.

Niklas Mattsson
Gamla vägen 1
388 40 Trekanten
Kalmar

Karta & Vägbeskrivning

Så går det till att hyra av Villamaskinisten Kalmar!

1

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av bokningsformulären som finns vid varje maskin. Du kan även maila eller ringa. I beställningen ska det framgå vilken/vilka maskiner du vill boka och vilket/vilka datum. Maskinen hämtas normalt mellan kl 18-19 kvällen innan första hyresdatum du angett. Du måste även uppge namn, adress, personnummer och telefonnummer, om du ringer även mailadress.

2

Om maskinen redan är bokad svarar jag med ett mail och uppger när maskinen är bokad den närmsta månaden. Om maskinen du vill boka är ledig så får du ett bokningskvitto i form av en faktura via e-mail. Fakturans förfallodag är 10-dagar efter uthämtningsdatum av maskinen. Fakturan skickas enbart till den e-mailadress som uppgavs vid bokningen om inget annat är överenskommet med Villamaskinisten.

3

Vid bokning av Kubota minigrävare eller Avant minilastare ingår gratis bilsläp för att transportera maskinerna. Eget bilsläp är ej tillåtet att använda till minigrävaren eller minilastaren. Bilsläpet till kompaktlastaren har en totalvikt på 1000kg. Registreringsnummer BZP 248. Släpet till minigrävaren har en totalvikt på 1300kg. Registreringsnummer TBY 802. Kolla på Släpvagnskalkylatorn om din bil får dra släpet.

4

Innan du hämtar maskiner hos Villamaskinisten, titta på den instruktionsfilm som visar hur maskinen används, lastas och lossas från släpet samt läs hyresvillkoren. Kvitto på att du hämtat och lämnat tillbaka maskinen är den film från övervakningskameran som filmar uthämtningområdet.

5

Sedan är det bara att köra hem och ha roligt. Kom ihåg att tvätta och tanka maskinen innan du lämnar tillbaka den.