Villamaskinisten Falkenberg

Vinkelslip batteri

Vinkelslip på 18V 125 mm. Perfekt att ha för att slippa sladd vid långa sträckor samt en fantastiskt smidig maskin att arbeta med. Diamant samt stålklingor finns att hyra till. Batteripaket finns att hyra till 50kr.

Hyreskostnad: 105 kr/dygn

Boka/Förfrågan

Boka/Förfrågan - Vinkelslip batteri

Fyll i dina uppgifter nedan för bokning/förfrågan av Vinkelslip batteri.

Skickar...

Villkor och försäkring!

Bokning!

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av bokningsformulären som finns vid varje maskin. Du kan även mejla eller ringa.

falkenberg@villamaskinisten.se

Sms’a eller ring till

0709-62 91 52

Läs mer om hur det går till!

Hämta och lämna!

Öppet alla dagar - även helg.
Hämtning sker kl 18.00 -19.00 dagen innan första hyresdagen.
Återlämning sker kl 17.00 - 18.00 sista hyresdagen.
Även andra tider efter överenskommelse.

Bertilssons Mark Och Bygg AB
559151-2255
Rågvallmovägen 5
31133 Falkenberg

Karta & Vägbeskrivning

Så går det till att hyra av Villamaskinisten Falkenberg!

1

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av bokningsformulären som finns vid varje maskin. Du kan även maila eller ringa. I beställningen ska det framgå vilken/vilka maskiner du vill boka och vilket/vilka datum. Maskinen hämtas normalt mellan kl 18-19 kvällen innan första hyresdatum du angett. Du måste även uppge namn, adress, personnummer och telefonnummer, om du ringer även mailadress.

2

Om maskinen redan är bokad svarar jag med ett mail och uppger när maskinen är bokad den närmsta månaden. Om maskinen du vill boka är ledig så får du ett bokningskvitto i form av en faktura via e-mail. Fakturans förfallodag är 10-dagar efter uthämtningsdatum av maskinen. Fakturan skickas enbart till den e-mailadress som uppgavs vid bokningen om inget annat är överenskommet med Villamaskinisten.

3

Vid bokning av minilastare finns det möjlighet att hyra till bilsläp för att transportera lastaren.

4

Innan du hämtar maskiner hos Villamaskinisten, titta på den eventuella instruktionsfilm som visar hur maskinen används, lastas och lossas från släpet samt läs hyresvillkoren. Kvitto på att du hämtat och lämnat tillbaka maskinen är den film från övervakningskameran som filmar uthämtningsområdet.

5

Sedan är det bara att köra hem och ha roligt. Kom ihåg att tvätta och tanka maskinen innan du lämnar tillbaka den.