Villamaskinisten Norrköping

Stubbfräsning

Villamaskinisten Norrköping erbjuder även stubbfräsning. Vår stubbfräs monteras på lastmaskin Avant 640 vilket gör att vi enkelt kommer åt stubbar även om de står en bit från körbar väg. Fräsning är ett effektivt sätt att bli av med oönskade stubbar i trädgården eller andra grönytor. Stubben blir vid fräsning förvandlad till flis som är utmärkt att använda som täckning i rabatter eller jordförbättring. Eftersom det krävs erfarenhet för att manövrera maskinen utförs arbetet av oss. Stubben skall vara kapad lågt och frilagd från intilliggande berg eller stenar för att vi ska kunna utföra fräsningen. Vi erbjuder alltid fastpris innan vi påbörjar arbetet, ange adress, antal stubbar med diameter i marknivå vid förfrågan så återkommer vi med ett riktpris. För närvarande så omfattas stubbfräsning av rut-avdrag med 50% på arbetskostnaden.

Hyreskostnad: Offereras

Boka/Förfrågan

Boka/Förfrågan - Stubbfräsning

Fyll i dina uppgifter nedan för bokning/förfrågan av Stubbfräsning.

Skickar...

Villkor och försäkring!

Bokning!

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av bokningsformulären som finns vid varje maskin. Du kan även maila eller ringa.

norrkoping@villamaskinisten.se

Sms’a eller ring till

0707-61 63 71

Läs mer om hur det går till!

Hämta och lämna!

Öppet vardagar – flexibla öppettider efter överenskommelse
Hämta mellan kl 15-17 dagen före första hyresdagen
Lämna på eftermiddagen vid samma tid sista hyresdagen
Andra tider möjliga efter överenskommelse

HCN Uthyrning AB
556886-5389
Säterivägen 6
605 97 Norrköping

Karta & Vägbeskrivning

Så går det till att hyra av Villamaskinisten Norrköping!

1

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av bokningsformulären som finns vid varje maskin. Det går även bra att maila, skicka sms eller ringa. I förfrågan ska det framgå vilken/vilka maskiner och vilket/vilka datum. Maskinen hämtas normalt på eftermiddagen innan första hyresdagen, ange önskat klockslag. Du måste även uppge namn, adress, personnummer, telefonnummer, och mailadress.

2

Om maskinen inte är ledig på önskat datum svarar jag med ett mail och uppger när maskinen finns tillgänglig för att hyra den närmaste månaden. Om maskinen du vill boka är ledig så får du ett bokningskvitto via mail. Hyreskostnaden betalas med Swish vid återlämnande. Om kostnaderna överstiger 1500 kr kan du istället välja att få en faktura till den e-postadress som uppgavs vid bokningstillfället, fakturan måste betalas senast 7 dagar efter fakturadatum.

3

Samtliga maskiner går att få levererade efter överenskommelse mot pristillägg, uppge leveransadress för att få prisuppgift. Grävmaskin och lastmaskin kan hyras med förare, vi utför inga entreprenader utan endast maskinförartjänster.

4

När du hämtar maskiner eller får maskiner levererade av Villamaskinisten får du alltid fullständiga användarinstruktioner och tips på hur du bäst använder maskinen, du kan alltid känna dig trygg med att du klarar av maskinen. Maskinen och hyresvillkoren kvitteras vid avhämtande.

 

5

Sedan är det bara att köra hem och ha roligt. Kom ihåg att tvätta och tanka maskinen innan återlämnande så du slipper extra kostnader.