Villamaskinisten Kungsbacka

Stubbfräs

Vermeer 362. Stubbfräsning är ett mycket snabbt, billigt och effektivt sätt att ta bort stubbar i trädgårdar, parker och på övriga grönytor. Att fräsa bort en stubbe är ett miljövänligt och skonsamt alternativ som medför ytterst liten påverkan på miljö och natur. Våran stubbfräs är så pass kraftfull att den klarar alla typer av stubbar från de största till de minsta. Att den bara är 89cm bred gör att den har väldigt bra framkomlighet. Då det krävs erfarenhet för att manövrera fräsen så kommer vi ut och fräser bort era stubbar åt er. För närvarande så innefattas stubbfräsning av Rut-avdrag på 50% av arbetskostnaden. Kontakta oss för en kostnadsfri offert på fräsning av era stubbar.

Hyreskostnad: Offert

Boka/Förfrågan

Boka/Förfrågan - Stubbfräs

Fyll i dina uppgifter nedan för bokning/förfrågan av Stubbfräs.

Skickar...

Bokning!

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av VM DIREKTBOKNING/Bokningsformulär som du kommer till om du trycker Boka/Förfrågan vid aktuell maskin. Du kan även maila eller ringa.

kungsbacka@villamaskinisten.se

Sms’a eller ring till

0706-52 99 00

Läs mer om hur det går till!

Hämta och lämna!

Öppet alla dagar - även helg.
Hämtning sker kl 16.30 -17.00 första hyresdatumet.
Återlämning sker senast kl 16.00 sista hyresdatumet
eller efter överenskommelse.

JB Byggmontage
John Barrögård 820802-XXXX
Myravägen 329
434 98 Kungsbacka

Karta & Vägbeskrivning

Så går det till att hyra av Villamaskinisten Kungsbacka!

1

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten Kungsbacka eller bara se när de är lediga använder du dig av Boka/Förfrågan knappen vid varje maskin. När du trycker på Boka/Förfrågan visas en kalender där du kan se när maskinen är ledig. Vissa maskiner har inte kalender utan bara ett bokningsformulär. Maskinen hämtas normalt på eftermiddagen kl 16.30-17 första hyresdatumet du anger i kalendern. Vill du hellre ringa eller mejla för att boka går det också bra.

2

När vi godkänt bokningen får du en bokningsbekräftelse via mejl. Får du inget mejl kontrollera ditt skräppostfilter. Behöver du av någon anledning avboka kan du göra det via en länk i ovan beskrivna mejl fram till en dag innan första hyresdagen. Vill du hellre ringa för att avboka går det också bra. När du har lämnat tillbaka maskinen får du ett nytt mejl med en betalningslänk där du kan välja att betala med antingen Swish, Kort(Visa/Mastercard) eller Faktura. 

3

Vid bokning av minigrävare, minidumper och skylift ingår gratis bilsläp för att transportera maskinerna. Bilsläpet till minigrävaren har en totalvikt på 1400kg. Kolla på Släpvagnskalkylatorn om din bil får dra släpen. Skriv in registreringsnummer WFJ 297 för minigrävarsläp, TKT 730 för minidumpersläp och RAG 601 för skyliftsläp i kalkylatorn. Om du inte får dra släpet eller inte har möjlighet att hämta maskinen kör jag ut den till dig i mån av tid.

4

Innan du hämtar maskiner hos Villamaskinisten, titta på den eventuella instruktionsfilm som visar hur maskinen används, lastas och lossas från släpet samt läs hyresvillkoren. Kvitto på att du hämtat och lämnat tillbaka maskinen är den film från övervakningskameran som filmar uthämtningområdet.

5

Sedan är det bara att köra hem och ha roligt. Kom ihåg att tvätta och tanka maskinen innan du lämnar tillbaka den.