Villamaskinisten Botkyrka

Skylift Nifty 120T

Nifty 120T med 12meters arbetshöjd. Släpvagnslift som får dras i 80km/h efter en personbil. Drivs med ström från batteri. Tack vare att liften har saxbom i kombination med en teleskopbom blir den mycket kompakt i transportläge (endast 4,5m lång) och korgen får ett rörelseområde som är mycket stort i jämförelse med vanliga släpvagnsliftar du hyr på macken. Möjlighet att ha bommen horisontellt 4-5 m över marken för att kunna nå över hinder fram till arbetsområdet. Drivning på hjulen för enkel förflyttning.

Hyreskostnad: 1450 kr/dygn

Villkor och försäkring!

Bokning!

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av VM DIREKTBOKNING som du kommer till om du trycker Boka/Förfrågan vid aktuell maskin. Du kan även mejla eller ringa.

botkyrka@villamaskinisten.se

Sms’a eller ring till

0768-55 99 01

Läs mer om hur det går till!

Hämta och lämna!

Öppet alla dagar - även helg.
Hämtning sker kl 18.00 -19.00 första hyresdatumet.
Återlämning sker senast kl 17.30 sista hyresdatumet.
Andra tider efter överenskommelse.

Joex AB
559005-6775
Rådalavägen 3
147 91 Grödinge

Karta & Vägbeskrivning

Så går det till att hyra av Villamaskinisten Botkyrka!

1

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten Botkyrka eller bara se när de är lediga använder du dig av Boka/Förfrågan knappen vid varje maskin. När du trycker på Boka/Förfrågan visas en kalender där du kan se när maskinen är ledig. Maskinen hämtas normalt på kvällen kl 18-19 första hyresdatumet du anger i kalendern. Vill du hellre ringa eller mejla för att boka går det också bra.

2

När vi godkänt bokningen får du en bokningsbekräftelse via mejl. Får du inget mejl kontrollera ditt skräppostfilter. Behöver du av någon anledning avboka kan du göra det via en länk i ovan beskrivna mejl fram till en dag innan första hyresdagen. Vill du hellre ringa för att avboka går det också bra. När du har lämnat tillbaka maskinen får du ett nytt mejl med en betalningslänk där du kan välja att betala med antingen Swish, Kort(Visa/Mastercard) eller Faktura. 

3

Vid bokning av minigrävare ingår gratis bilsläp för att transportera maskinerna på. Eget bilsläp är ej tillåtet att använda till minigrävarna. Släpen till minigrävarna har en totalvikt på 1400 kg till 1 tons grävaren med registreringsnummer NKB 03L och 2700 kg till 2 tons grävarna med registreringsnummer SAX86F. Kolla på Släpvagnskalkylatorn om din bil får dra släpet. Utkörning kan erbjudas.

4

Innan du hämtar maskiner hos Villamaskinisten, titta på den instruktionsfilm som visar hur maskinen används, lastas och lossas från släpet samt läs hyresvillkoren. Kvitto på att du hämtat och lämnat tillbaka maskinen är den film från övervakningskameran som filmar uthämtningsområdet.

5

Sedan är det bara att köra hem och ha roligt. Kom ihåg att tvätta och tanka maskinen innan du lämnar tillbaka den.