Villamaskinisten Mörrum

Självlastande minidumper

Kubota KC70VSL-4 är en självlastande dumper som är bra att flytta massor med som du t. ex. har grävt upp med minigrävare. Maximal lastkapacitet på 700 kg och en volym upp till ca 0.4 m3, kan KC70VSL-4 transportera material inuti och utanför byggnader där utrymmet är begränsat detta tack vare att larvbanden går att dra ihop så att maskinen bredd endast blir 75cm. Den går således igenom en dörr om material ska transporteras in och ut genom en byggnad. I normalfallet är maskinen med breddade larvband 105 cm bred vilket gör att den står och rör sig stabilt med minimerad risk att välta. Drivs av en Kubota dieselmotor. Perfekt till att också t. ex. köra in matjord eller grus på tomten. Minidumpern står lastad på ett släp som ingår i hyran. Läs mer »

Kubota KC70VSL-4 är en självlastande dumper som är bra att flytta massor med som du t. ex. har grävt upp med minigrävare. Maximal lastkapacitet på 700 kg och en volym upp till ca 0.4 m3, kan KC70VSL-4 transportera material inuti och utanför byggnader där utrymmet är begränsat detta tack vare att larvbanden går att dra ihop så att maskinen bredd endast blir 75cm. Den går således igenom en dörr om material ska transporteras in och ut genom en byggnad. I normalfallet är maskinen med breddade larvband 105 cm bred vilket gör att den står och rör sig stabilt med minimerad risk att välta. Drivs av en Kubota dieselmotor. Perfekt till att också t. ex. köra in matjord eller grus på tomten. Minidumpern står lastad på ett släp som ingår i hyran. Totalvikten på släpet är 1300kg. Registreringsnummer KEL79R. Kolla på Släpvagnskalkylatorn om din bil får dra släpet.

Hyreskostnad: 1000 kr/dygn

Villkor och försäkring!

Bokning!

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av VM DIREKTBOKNING som du kommer till om du trycker Boka/Förfrågan vid aktuell maskin. Du kan även maila eller ringa.

info@villamaskinisten.se

Sms’a eller ring till

0709-20 62 92

Läs mer om hur det går till!

Hämta och lämna!

Hämtning sker kl 18.00 -19.00 första hyresdatumet.
Återlämning sker senast kl 17.30 sista hyresdatumet.

TOJ Drift AB 556834-8535
Björkenäsvägen 132-15
375 91 Mörrum

Karta & Vägbeskrivning

Så går det till att hyra av Villamaskinisten Mörrum!

1

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten Mörrum eller bara se när de är lediga använder du dig av Boka/Förfrågan knappen vid varje maskin. När du trycker på Boka/Förfrågan visas en kalender där du kan se när maskinen är ledig. Maskinen hämtas normalt på kvällen kl 18-19 första hyresdatumet du anger i kalendern. Vill du hellre ringa eller mejla för att boka går det också bra. Telefonsamtal och meddelanden som lämnas på telefonsvararen besvaras normalt efter kl 17.

2

När vi godkänt bokningen får du en bokningsbekräftelse via mejl. Får du inget mejl kontrollera ditt skräppostfilter. Behöver du av någon anledning avboka kan du göra det via en länk i ovan beskrivna mejl fram till en dag innan första hyresdagen. Vill du hellre ringa för att avboka går det också bra efter kl 17. När du har lämnat tillbaka maskinen får du ett nytt mejl med en betalningslänk där du kan välja att betala med antingen Swish, Kort(Visa/Mastercard) eller Faktura. 

3

Vid bokning av Kubota minigrävare och minidumper ingår gratis bilsläp för att transportera maskinerna. Eget bilsläp är ej tillåtet att använda till dessa maskiner. Bilsläpen till minigrävaren och minidumpern har en totalvikt på 1300kg. Kolla på Släpvagnskalkylatorn om din bil får dra släpen. Skriv in registreringsnummer CXH 838 för släpen i kalkylatorn.

4

Innan du hämtar maskiner hos Villamaskinisten, titta på den instruktionsfilm som visar hur maskinen används, lastas och lossas från släpet samt läs hyresvillkoren. Kvitto på att du hämtat och lämnat tillbaka maskinen är den film från övervakningskameran som filmar uthämtningområdet.

5

Sedan är det bara att köra hem och ha roligt. Kom ihåg att tvätta och tanka maskinen innan du lämnar tillbaka den senast kl17:30 sista hyresdagen.