Villamaskinisten Åtvidaberg

Sänksåg

Festool sänksåg används för tillskärning av skivmaterial, kapning av innerdörrar, kapning av bänkskivor. Kombinationen av sänksåg och styrskena ger exakta och splitterfria snitt upp till 55 mm, och man slipper besvärlig efterbearbetning. Den som någon gång haft äran att arbeta med en Festool sänksåg vet att det finns inget bättre. Två styrskenor om 800mm/st medföljer. 475kr/dygn, extra skena 1400 mm 85kr/dygn.

Hyreskostnad: 475 kr/dygn

Boka/Förfrågan

Boka/Förfrågan - Sänksåg

Fyll i dina uppgifter nedan för bokning/förfrågan av Sänksåg.

Skickar...

Villkor och försäkring!

Bokning!

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av bokningsformulären som finns vid varje maskin. Du kan även maila eller ringa.

atvidaberg@villamaskinisten.se

Ring till

010–489 02 80

Läs mer om hur det går till!

Hämta och lämna!

Öppet enligt överenskommelse alla dagar - även helg.

Isorent AB
559078-5522
Facetten port H
Bruksgatan 3
597 30 Åtvidaberg

Karta & Vägbeskrivning

Så går det till att hyra av Villamaskinisten Åtvidaberg!

1

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av bokningsformulären som finns vid varje maskin. Du kan även maila eller ringa. I beställningen ska det framgå vilken/vilka maskiner du vill boka och vilket/vilka datum. Maskinen hämtas efter överenskommelse när det passar dig. Du måste även uppge namn, adress, personnummer och telefonnummer, om du ringer även mailadress.

2

Om maskinen redan är bokad svarar vi med ett mail och uppger när maskinen är bokad den närmsta månaden. Om maskinen du vill boka är ledig så får du ett bokningskvitto i form av ett mail.

3

Innan du hämtar maskiner hos Villamaskinisten, titta på den instruktionsfilm som visar hur maskinen används, lastas och lossas från släpet samt läs hyresvillkoren. Kvitto på att du hämtat och lämnat tillbaka maskinen är den film från övervakningskameran som filmar uthämtningområdet.

4

Sedan är det bara att köra hem och ha roligt. Kom ihåg att tvätta och tanka maskinen innan du lämnar tillbaka den.