Villamaskinisten Orsa

Röjsåg

Lättstartad röjsåg med både gräsklinga och trimmerhuvud! Röjsågen Jonsered BC2128 är ett utmärkt alternativ för villaägaren oavsett om du ska kantklippa gräsmattan eller dra ner grövre gräs och buskage på tomten. Maskinen är extra lättstartad och smidig att bära runt på med den dubbla bärselen. Sele samt röjarhjälm ingår i dygnshyran. Obs! Denna maskin skall bara tankas med 2-takt Alkylatbensin som medföljer maskinen.

Hyreskostnad: 200 kr/dygn

Boka/Förfrågan

Boka/Förfrågan - Röjsåg

Fyll i dina uppgifter nedan för bokning/förfrågan av Röjsåg.

Skickar...

Villkor och försäkring!

Bokning!

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av bokningsformulären som finns vid varje maskin. Du kan även maila eller ringa.

orsa@villamaskinisten.se

Sms’a eller ring till

0733-93 13 44

Läs mer om hur det går till!

Hämta och lämna!

Öppet alla dagar - även helg.
Hämtning sker kl 18.00 -19.00 dagen innan första hyresdagen.
Återlämning sker kl 17.00 - 18.00 sista hyresdagen.
Även andra tider efter överenskommelse.

Hårdén Consulting AB 559000-3496
Matslofvavägen 10
79433 Orsa

Karta & Vägbeskrivning

Så går det till att hyra av Villamaskinisten Orsa!

1

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av bokningsformulären som finns vid varje maskin. Du kan även maila eller ringa. I beställningen ska det framgå vilken/vilka maskiner du vill boka och vilket/vilka datum. Maskinen hämtas normalt mellan kl 18-19 kvällen innan första hyresdatum du angett. Du måste även uppge namn, adress, personnummer och telefonnummer, om du ringer även mailadress.

2

Om maskinen redan är bokad svarar jag med ett mail och uppger när maskinen är bokad den närmsta månaden. Om maskinen du vill boka är ledig så får du ett bokningskvitto i form av en faktura via e-mail. Fakturans förfallodag är 10-dagar efter uthämtningsdatum av maskinen. Fakturan skickas enbart till den e-mailadress som uppgavs vid bokningen om inget annat är överenskommet med Villamaskinisten.

3

Vid bokning av minigrävare ingår gratis bilsläp för att transportera grävaren. Eget bilsläp är ej tillåtet att använda till minigrävaren. Bilsläpet har en totalvikt på 1300 kg. Kolla på Släpvagnskalkylatorn om din bil får dra släpet. Skriv in registreringsnummer GRP 00D för släpet i kalkylatorn.

4

Innan du hämtar maskiner hos Villamaskinisten, titta på den instruktionsfilm som visar hur maskinen används, lastas och lossas från släpet samt läs hyresvillkoren. Kvitto på att du hämtat och lämnat tillbaka maskinen är den film från övervakningskameran som filmar uthämtningsområdet.

5

Sedan är det bara att köra hem och ha roligt. Kom ihåg att tvätta och tanka maskinen innan du lämnar tillbaka den.