Villamaskinisten Surahammar

Minigrävare KX019-4

En smidig och lätthanterlig minigrävare med rotortilt, som klarar mer än vad man tror. Den har en av de största hytterna i sin klass med gott om benutrymme, justerbart säte och ett brett insteg. Kör in den på tomten utan att förstöra gräsmattan. Vikt 1900 kg. Står lastad på en maskintrailer som kräver BE körkort. Rotortilt, planerskopa, kabelskopa, djupskopa och tjälkrok ingår. Pris 2025:-/dygn inkl. utkörning och hämtning inom 20 km från Surahammar Vid längre avstånd pris enligt överenskommelse. Pris hämta själv 2025:-/dygn OBS! BE KRÄVS! Sorterings/gallerskopa finns att hyra som extra 250:-/dygn

Hyreskostnad: 2025 kr/dygn

Boka/Förfrågan

Boka/Förfrågan - Minigrävare KX019-4

Fyll i dina uppgifter nedan för bokning/förfrågan av Minigrävare KX019-4.

Skickar...

Villkor och försäkring!

Bokning!

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av bokningsformulären som finns vid varje maskin. Du kan även maila eller ringa.

surahammar@villamaskinisten.se

Sms’a eller ring till

0703-05 77 44

Läs mer om hur det går till!

Hämta och lämna!

Öppet alla dagar - även helg.
Hämtning enligt överenskommelse/kl 18.00 -19.00 dagen innan första hyresdagen.
Återlämning enligt överenskommelse/kl 17.00 - 18.00 sista hyresdagen.
Utkörning av maskinerna kan erbjudas mot ersättning.

Niklas Petersson 640810-XXXX
Ekbacken 31
735 35 Surahammar

Karta & Vägbeskrivning

Så går det till att hyra av Villamaskinisten Surahammar!

1

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av bokningsformulären som finns vid varje maskin. Du kan även maila eller ringa. I beställningen ska det framgå vilken/vilka maskiner du vill boka och vilket/vilka datum. Maskinen hämtas normalt mellan kl 18-19 kvällen innan första hyresdatum du angett. Du måste även uppge namn, adress, personnummer och telefonnummer, om du ringer även mailadress.

2

Om maskinen redan är bokad svarar jag med ett mail och uppger när maskinen är bokad den närmsta månaden. Om maskinen du vill boka är ledig så får du ett bokningskvitto i form av en faktura via e-mail. Fakturans förfallodag är 10-dagar efter uthämtningsdatum av maskinen. Fakturan skickas enbart till den e-mailadress som uppgavs vid bokningen om inget annat är överenskommet med Villamaskinisten.

3

Vid bokning av minigrävare ingår gratis bilsläp för att transportera maskinen. Bilsläpet till minigrävaren har en totalvikt på 1440kg. Kolla på Släpvagnskalkylatorn om din bil får dra släpet. Skriv in registreringsnummer GUG 46R för släpet i kalkylatorn. Om du inte får dra släpet eller inte har möjlighet att hämta maskinen kör jag ut den till dig mot en avgift.

4

Innan du hämtar maskiner hos Villamaskinisten, titta på den eventuella instruktionsfilm som visar hur maskinen används, lastas och lossas från släpet samt läs hyresvillkoren. Kvitto på att du hämtat och lämnat tillbaka maskinen är den film från övervakningskameran som filmar uthämtningsområdet.

5

Sedan är det bara att köra hem och ha roligt. Kom ihåg att tvätta och tanka maskinen innan du lämnar tillbaka den.