Villamaskinisten Karlshamn

Minigrävare EC18D

Minigrävaren EC18D från Volvo är konstruerade för att leverera överlägsen prestanda som varar. Denna robusta, pålitliga maskin är utrustad med en robust motvikt och gjuten grävutrustning för att garantera maximal slittålighet och lång livslängd. Med helt skyddad hydraulik och ett kraftigt, förstärkt schaktblad är denna maskin utformad för att arbeta hårdare under längre tid.

Hyreskostnad: 1800 kr/dygn

Villkor och försäkring!

Bokning!

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av bokningsformulären som finns vid varje maskin. Du kan även maila eller ringa.

karlshamn@villamaskinisten.se

Sms’a eller ring till

0705-80 09 87

Läs mer om hur det går till!

Hämta och lämna!

Öppet vardagar 7-16.15 eller efter ö.k..
Hemtransport efter ö.k.

G.Folkessons Maskin & Transport AB
556587-2461
Mejerivägen 146-24
374 91 Asarum

Karta & Vägbeskrivning

Så går det till att hyra av Villamaskinisten Karlshamn!

1

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av bokningsformulären som finns vid varje maskin. Du kan även maila eller ringa. I beställningen ska det framgå vilken/vilka maskiner du vill boka och vilket/vilka datum. Maskinen hämtas efter överenskommelse när det passar dig. Du måste även uppge namn, adress, personnummer och telefonnummer, om du ringer även mailadress.

2

Om maskinen redan är bokad svarar vi med ett mail och uppger när maskinen är bokad den närmsta månaden. Om maskinen du vill boka är ledig så får du ett bokningskvitto i form av ett mail.

3

Innan du hämtar maskiner hos Villamaskinisten, titta på den eventuella instruktionsfilm som visar hur maskinen används, lastas och lossas från släpet samt läs hyresvillkoren. Kvitto på att du hämtat och lämnat tillbaka maskinen är den film från övervakningskameran som filmar uthämtningområdet.

4

Sedan är det bara att köra hem och ha roligt. Kom ihåg att tvätta och tanka maskinen innan du lämnar tillbaka den.