Villamaskinisten Surahammar

Kompostkvarn

Produktfiltrering Kniv. Arbetsvarvtal 2800Rpm. Drivkälla El 230V. Effekt 2.5 kW. Höjd 114 cm. Ljudnivå 99 db(A). Max. grengrovlek upp till 35 mm. Standardutrustning Multi-Cut 150. Vikt 26 kg.

Hyreskostnad: 275 kr/dygn

Boka/Förfrågan

Boka/Förfrågan - Kompostkvarn

Fyll i dina uppgifter nedan för bokning/förfrågan av Kompostkvarn.

Skickar...

Villkor och försäkring!

Bokning!

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av bokningsformulären som finns vid varje maskin. Du kan även maila eller ringa.

surahammar@villamaskinisten.se

Sms’a eller ring till

0703-05 77 44

Läs mer om hur det går till!

Hämta och lämna!

Öppet alla dagar - även helg.
Hämtning enligt överenskommelse/kl 18.00 -19.00 dagen innan första hyresdagen.
Återlämning enligt överenskommelse/kl 17.00 - 18.00 sista hyresdagen.
Utkörning av maskinerna kan erbjudas mot ersättning.

Niklas Petersson 640810-XXXX
Ekbacken 31
735 35 Surahammar

Karta & Vägbeskrivning

Så går det till att hyra av Villamaskinisten Surahammar!

1

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av bokningsformulären som finns vid varje maskin. Du kan även maila eller ringa. I beställningen ska det framgå vilken/vilka maskiner du vill boka och vilket/vilka datum. Maskinen hämtas normalt mellan kl 18-19 kvällen innan första hyresdatum du angett. Du måste även uppge namn, adress, personnummer och telefonnummer, om du ringer även mailadress.

2

Om maskinen redan är bokad svarar jag med ett mail och uppger när maskinen är bokad den närmsta månaden. Om maskinen du vill boka är ledig så får du ett bokningskvitto i form av en faktura via e-mail. Fakturans förfallodag är 10-dagar efter uthämtningsdatum av maskinen. Fakturan skickas enbart till den e-mailadress som uppgavs vid bokningen om inget annat är överenskommet med Villamaskinisten.

3

Vid bokning av minigrävare ingår gratis bilsläp för att transportera maskinen. Bilsläpet till minigrävaren har en totalvikt på 1440kg. Kolla på Släpvagnskalkylatorn om din bil får dra släpet. Skriv in registreringsnummer GUG 46R för släpet i kalkylatorn. Om du inte får dra släpet eller inte har möjlighet att hämta maskinen kör jag ut den till dig mot en avgift.

4

Innan du hämtar maskiner hos Villamaskinisten, titta på den eventuella instruktionsfilm som visar hur maskinen används, lastas och lossas från släpet samt läs hyresvillkoren. Kvitto på att du hämtat och lämnat tillbaka maskinen är den film från övervakningskameran som filmar uthämtningsområdet.

5

Sedan är det bara att köra hem och ha roligt. Kom ihåg att tvätta och tanka maskinen innan du lämnar tillbaka den.