Villamaskinisten Kalmar

Avant 420 minilastare

Den perfekta kompaktlastaren för att flytta jord eller grus. Utskjutbar teleskopsbom för lång räckvidd. Står lastad på tippbart släp. Grusskopa följer med.

Hyreskostnad: 1200 kr/dygn*

Boka/Förfrågan

Boka/Förfrågan - Avant 420 minilastare

Fyll i dina uppgifter nedan för bokning/förfrågan av Avant 420 minilastare.

Skickar...

Villkor och försäkring!

Bokning!

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av bokningsformulären som finns vid varje maskin. Du kan även maila eller ringa.

kalmar@villamaskinisten.se

Sms’a eller ring till

070-209 48 08

Läs mer om hur det går till!

Hämta och lämna!

Öppet alla dagar - även helg.
Hämta helst 18.00-19.00 dagen innan första hyresdagen.
Lämna helst 17.00-18.00 sista hyresdagen.

Niklas Mattsson
Gamla vägen 1
388 40 Trekanten
Kalmar

Karta & Vägbeskrivning

Så går det till att hyra av Villamaskinisten Kalmar!

1

När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av bokningsformulären som finns vid varje maskin. Du kan även maila eller ringa. I beställningen ska det framgå vilken/vilka maskiner du vill boka och vilket/vilka datum. Maskinen hämtas normalt mellan kl 18-19 kvällen innan första hyresdatum du angett. Du måste även uppge namn, adress, personnummer och telefonnummer, om du ringer även mailadress.

2

Om maskinen redan är bokad svarar jag med ett mail och uppger när maskinen är bokad den närmsta månaden. Om maskinen du vill boka är ledig så får du ett bokningskvitto i form av en faktura via e-mail. Fakturans förfallodag är 10-dagar efter uthämtningsdatum av maskinen. Fakturan skickas enbart till den e-mailadress som uppgavs vid bokningen om inget annat är överenskommet med Villamaskinisten.

3

Vid bokning av Kubota minigrävare eller Avant minilastare ingår gratis bilsläp för att transportera maskinerna. Eget bilsläp är ej tillåtet att använda till minigrävaren eller minilastaren. Bilsläpet till kompaktlastaren har en totalvikt på 1000kg. Registreringsnummer BZP 248. Släpet till minigrävaren har en totalvikt på 1300kg. Registreringsnummer TBY 802. Kolla på Släpvagnskalkylatorn om din bil får dra släpet.

4

Innan du hämtar maskiner hos Villamaskinisten, titta på den instruktionsfilm som visar hur maskinen används, lastas och lossas från släpet samt läs hyresvillkoren. Kvitto på att du hämtat och lämnat tillbaka maskinen är den film från övervakningskameran som filmar uthämtningområdet.

5

Sedan är det bara att köra hem och ha roligt. Kom ihåg att tvätta och tanka maskinen innan du lämnar tillbaka den.